Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ilyen rokonnal mit kezdenétek?

Ilyen rokonnal mit kezdenétek?

Figyelt kérdés

És egyáltalán miért van ez?

Egyik rokon csajnak van két kicsi gyereke, egyik 2,5 éves, a másik 4 éves. Soha nem bírtuk egymást különösebben, ő egyébként mostohatestvérem, szóval nem is annyira rokon. Én hagyom, nem foglalkozom vele. Ő viszont rám ír átlag 3-4 hetenként, leírja, hogy mi van a gyerekeivel, mit csinálnak, stb.

Nem az, hogy fáraszt, de nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon emberileg sem, és igazából nem is tudok mit kezdeni vele. Ha nem kérdezem, nem érdeklődök felőlük, miért írkál rám? Hogy kezeljem?

2019. jún. 30. 16:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
39%
Hogy lehet valaki ilyen utálatos, magának való?
2019. jún. 30. 19:29
 12/25 Metionin ***** válasza:
46%
Csak lájkokat gyűjt a gyerekeinek. Ne írj neki vissza vagy eleve el se olvasd/jelöld olvasatlannak az üzeneteit. Majd megunja és talál mást, akit lehetőleg érdekel is.
2019. jún. 30. 19:32
 13/25 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező, jobb is, ha nem jössz vissza. Most majd analizálni kezdenek, hogy csak Te lehetsz a h....e, komplett pszichológiai jellemzést fogsz kapni.

Én már csak röhögni járok a gyk-ra, kérdést feltenni nem.

2019. jún. 30. 19:33
 14/25 anonim ***** válasza:
29%

“Csak nem szeretnék kapcsolatot tartani vele. Megvan a saját életem.”

És mégis mennyiben befolyásolja a kis életedet, hogy 3-4 hetente ír neked? Nem gondolom egyébként, hogy olyan nagyon megterhelő lenne havonta egyszer pár mondatot visszaírni. Valószínűleg közeledni szeretne hozzád.

2019. jún. 30. 19:52
 15/25 anonim ***** válasza:
24%
Az tényleg szép gesztus, hogy írogat meg érdeklődik felőled! Ezzel nincs gond és tényleg jó, hogyha jó a kapcsolat a családon belül! Itt az a gond, hogy lehet ő szimpatizal te meg nem őt és az érzéseid ék nem parancsolhatod meg, hogy ki legyen neked szimpatikus meg ki nem. A szeretet is olyan amit nem lehet raeroltetni valakire. Lehet, hogy ő kedvel téged és tartani szeretne veled a kapcsolatot. De 3-4 hetenként radír te is irhatsz neki pár sort, de nem túl hosszasan, hogy őt se bántsd meg. Így mindkettőtöknek ,,kényelmes,, megoldas. Ne csinalj belőle nagy ügyet!:)
2019. jún. 30. 20:27
 16/25 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó vagyok.

Ezek mellett igazán meglehet a saját életed. Ez nem zaklatás meg ilyenek. Ne aggódj!

2019. jún. 30. 20:30
 17/25 anonim ***** válasza:
Ne írj vissza, ennyi. Valószínűleg nincsenek barátai. És addig írni fog, amíg válaszolsz.
2019. jún. 30. 21:55
 18/25 anonim ***** válasza:
38%

" Ő viszont rám ír átlag 3-4 hetenként,"

És te ezért vagy ennyire felháborodva?!

Nálad van a baj,ha 3-4 hetenként rád ír,és te ezen kezdesz hisztizni. Egyébként jobb lenne,ha haragudna rád?! Ha rád ír az a baj,ha haragszik rád akkor az lenne a bajod.

2019. jún. 30. 22:23
 19/25 anonim ***** válasza:

Valamilyen indokkal rázd le mindig ha rád ír és ennyi.

Írd neki azt hogy "Bocs de nem érek rá, majd később beszélünk" Ennyi. Ha meg ezekből nem veszi a lapot hogy minden alkalommal lerázod akkor írd keményebben hogy "Ne haragudj, de nagyon nem vagyok rátok kíváncsi mert ezernél is több bajom van amivel jobban kell foglalkozzak"

Mondjuk ez nagyon erős kijelentés de sokszor sajnos ez kell ahhoz hogy egyesek vegyék a lapot. Aztán ha megsértődik az legyen az ő baja, de egy értelmes felnőtt embernek észre kéne vennie hogy mikor nem kíváncsiak rá, mások, és le kéne róluk szállnia.

2019. júl. 1. 00:08
 20/25 anonim ***** válasza:
Ő egy jó lelkű ember aki szeretne veled társalogni és a szép pillanatait megosztani veled,ebben nem tudom mi a rossz...irigy vagy,mert neki vannak gyerekei?Vagy mi a baj?Azt értem,hogy nem vagytok egy hullámhosszon,de a leírtak alapján ő normálosan közeledni próbál te meg eltaszítod,én azt mondom inkább próbáljatok meg egy normális kapcsolatot kiépíteni...
2019. júl. 1. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!