Ilyen rokonnal mit kezdenétek?
És egyáltalán miért van ez?
Egyik rokon csajnak van két kicsi gyereke, egyik 2,5 éves, a másik 4 éves. Soha nem bírtuk egymást különösebben, ő egyébként mostohatestvérem, szóval nem is annyira rokon. Én hagyom, nem foglalkozom vele. Ő viszont rám ír átlag 3-4 hetenként, leírja, hogy mi van a gyerekeivel, mit csinálnak, stb.
Nem az, hogy fáraszt, de nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon emberileg sem, és igazából nem is tudok mit kezdeni vele. Ha nem kérdezem, nem érdeklődök felőlük, miért írkál rám? Hogy kezeljem?
Kérdező, jobb is, ha nem jössz vissza. Most majd analizálni kezdenek, hogy csak Te lehetsz a h....e, komplett pszichológiai jellemzést fogsz kapni.
Én már csak röhögni járok a gyk-ra, kérdést feltenni nem.
“Csak nem szeretnék kapcsolatot tartani vele. Megvan a saját életem.”
És mégis mennyiben befolyásolja a kis életedet, hogy 3-4 hetente ír neked? Nem gondolom egyébként, hogy olyan nagyon megterhelő lenne havonta egyszer pár mondatot visszaírni. Valószínűleg közeledni szeretne hozzád.
Utolsó vagyok.
Ezek mellett igazán meglehet a saját életed. Ez nem zaklatás meg ilyenek. Ne aggódj!
" Ő viszont rám ír átlag 3-4 hetenként,"
És te ezért vagy ennyire felháborodva?!
Nálad van a baj,ha 3-4 hetenként rád ír,és te ezen kezdesz hisztizni. Egyébként jobb lenne,ha haragudna rád?! Ha rád ír az a baj,ha haragszik rád akkor az lenne a bajod.
Valamilyen indokkal rázd le mindig ha rád ír és ennyi.
Írd neki azt hogy "Bocs de nem érek rá, majd később beszélünk" Ennyi. Ha meg ezekből nem veszi a lapot hogy minden alkalommal lerázod akkor írd keményebben hogy "Ne haragudj, de nagyon nem vagyok rátok kíváncsi mert ezernél is több bajom van amivel jobban kell foglalkozzak"
Mondjuk ez nagyon erős kijelentés de sokszor sajnos ez kell ahhoz hogy egyesek vegyék a lapot. Aztán ha megsértődik az legyen az ő baja, de egy értelmes felnőtt embernek észre kéne vennie hogy mikor nem kíváncsiak rá, mások, és le kéne róluk szállnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!