Édesanyám unokaöccsének kisfia született. Az lenne a kerdes hogy en ki vagyok neki? Nagybatjya vagy unokabatyja vagy?
Figyelt kérdés
2019. jún. 16. 13:25
1/8 anonymousreview60 válasza:
Másodnagybácsi. A másodnagybácsi a dédszülő másik ági unokája. A gyerek dédszülője a nagyszülőd.
2/8 anonim válasza:
Én nem vagyok rokona a kisfiúnak.
Olvasd át a kérdésedet, mielőtt elküldöd, mert ez így értelmetlen!
3/8 A kérdező kommentje:
Mar ne haragudj de miert ne lenne ertelme?
2019. jún. 16. 14:22
4/8 anonim válasza:
Pontosítok, van értelme, csak nem ezt akartad kérdezni.
Nagybátjya vagy unokabátyja vagy? (-ok lemaradt!)
Ezért írtam, hogy olvasd át a kérdésedet.
5/8 anonim válasza:
#4 a többség képes átlendülni az ilyen kisebb elírásokon, szóval ülj le szépen és ne hisztizz :)
6/8 anonim válasza:
Hat en ezt a vagy-ot a kérdésben teljesseggel ugy ertelmeztem, hogy ha egyik sem azok közül amit ő felsorolt, akkor mi szoval ez, az vagy...?
7/8 A kérdező kommentje:
#6 igen igy ertettem,csak a rendszer nem engedte hogy a kérdőjel es a szo koze ...-t irjak
2019. jún. 16. 16:21
8/8 anonim válasza:
Édesanyám unokaöccse az én elsőfokú unokatestvérem. Az ő gyereke az "unokatestvérem gyereke". Erre nem ismerek külön kifejezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!