Tudtok olyan több évtizedes házasságokról, ahol a megözvegyült fél hamarosan a társa után halt?
Én azt látom, hogy vannak akik "lélekben" halnak meg.
Nagypapám is nagymamám halála után kezdett erősen leépülni. Igaz évekig élt még, de sosem lett már önmaga.
És sajnos saját anyámon is azt látom, hogy elvesztette önmagát. Pedig sok jót nem köszönhet apámnak, otthon lébecoló alkoholista volt. De így meg egyedül van barátok nélkül és teljesen begubózott, elhanyagolja magát.
Nekem a nagyszüleim nagyon össze voltak nőve, több mint 60 évig voltak házasok. Biztosak voltunk benne, hogy nagypapám halála után nemsokkal nagymamám is elmegy. Majdnem 10 évvel később ment el. Férjem nagyszüleivel gyakorlatilag most pont ugyanez történik, nagypapája 8 éve halt meg, a nagymamája még él.
Én is csak történeteket hallottam ilyesmiről, de gyakorlatban sohasem találkoztam ezzel a jelenséggel.
Igen tudok. :( A párom nagyijának a barátnője a férje ravatalozásán halt meg.
Remélem nem lesz ilyenben részetek. Minden jót kívánok!
Fogadjátok őszinte részvétemet.
(Anyukám 22 éve halt meg, apám nem nősült újra, 81 éves, de él a mai napig. Ellenben egy közeli ismerős édesanyja infarktusban halt meg, amikor a férj, tehát az ismerős édesapjának a halálhírét kapta. Tehát pár órával a férj halála után a feleség is meghalt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!