Mit gondoltok a vallási okból köttetett házasságokról?
Szerintem nem, ugyanúgy meg van az esélyük a hosszútávú házasságra, mint azoknak, akik hosszas együttélés után házasodnak össze.
Persze majd jönnek az okoskodók, hogy de hát előtte ki kell próbálni egymást, stb. De a statisztikák azt mondják, amit írtam.
Na a jó múltkorában voltam a bíróságon. Kint üldögéltem a padon, csak úgy ímmel ámmal, oszt szóba elegyetem. Jobban szólva a mellettem ülők nyelve eredt meg, épp csak mint a nyári zápor, mondom jobb a békesség oszt meghallgatom.
Na az egyik mondotta, hogy ő meg különös kegyetlenséggel elkövetett házasság miatt van ott, a másik meg vallási okokból. Hát akkor már az utóbbi jobb szerintem.
Nem vagyok vallásos, bár jártam hittanra, sosem értettem, mi zajlik a vallásos emberek fejében, mi készteti őket arra, hogy "beálljanak a sorba" és merőben más életet válasszanak maguknak, mint az átlag emberek...
Bár én is amondó vagyok, érzi azt az ember, mikor jön el az ő ideje :)
Kénytelenek elkapkodni és vagy boldogan élnek amíg meg nem hallnak vagy nem. Ez igazából lutri, mivel egyáltalán nem ismerik még egymást.
Gondolom ők komolyan hisznek a szüzen való férjhez menetelben, ennek pedig egyetlen módja ha 17 évesen egy hónap ismerettség után házasodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!