Te mit szólnál ahhoz ha lenne egy kétszínű, érdek rokonod aki a valóságban eljátsza a jót, de közösségi oldalon már nem ismer nem igazol vissza?!
Szerintetek is bunkóság ugye?
Mit szólnál ha a rokonod a közösségi oldalon nem igazolna vissza ismerősként ergo nem is ismer?!
Jelen esetben egy kétszínű, érdek emberről beszélünk akiről tudni kell mindig arra húz amerre az érdeke kívánja.
A való életben pedig mintha mi sem történne eljátsza a családtagot. Nincs harag, minden ok, de azért Facebookon nem ismerlek!
Ti mit szólnáltok ehhez? És akkor még a hab a tortán hogy vad idegen emberekkel társalog ott, idegen emberek bejegyzéseit, fotóit like-ol, de a saját családját nem ismeri el az ismerőseként.??!
Leegyszerűsítve a kérdés lényegét.
Mit szólnék ha egy rokon, akivel IRL jóban vagyok, nem jelöl vissza a virtuális térben?
Semmit. Visszavonnám a jelölést. És nem agyalnék ezen.
Kétszínű, érdekember, de bejelölöd. Biztos, hogy a facebook-ot komolyan kell venni ezek után?
A facebook megközelítőleg se ennyire fontos, mint amennyire itt előadod. Én sokkal jobban aggódnék fordított esetben: ha az életben tojna a fejembre, vagy ellenséges lenne, kihasználna, a facebook-on viszont nagy plénum előtt játszaná az örök barátot, aki milyen imádnivaló. Nekem van ilyen barátom, lekoptatása folyamatban. Sokkal rosszabb.
Egyébként meglepően prózai okai lehetnek a dolognak: elfelejtette, hogy vissza kellene jelölnie, vagy mielőtt megteszi, ezt-azt privátra szeretne állítani, le akar venni, amihez joga van egyébként.
Én ha valakinek a jelölését telefonon kapom meg alkalmazásban, sose jelölöm vissza, ímg gépközelben nem vagyok, mert a láthatóságomat csak gépen tudom állítani.
Rólad is sokat elmond, hogy azonnal ítélkezel és háborogsz. Lehet, hogy fakocka egyszerűségű ok miatt nem jelölt. Lehet, hogy az elmúlt napokban nem volt fönn.
Főleg az ilyen agyatlanok miatt nem regisztrálok a facebookra. Ez aztán tényleg nagyon fontos lehet, hogy visszaigazoljon, komolyan nem vagy normális!
Pláne mi van, ha véletlen és még csak nem is direkt történt. Lehet az is hogy vissza akart igazolni, de esetleg másra nyomott és nem vette észre, vagy bármi, utána meg már nem jelezte a face neki.
De ha meg direkt.... Mit írtál, 30 éve ismeritek egymást? De akkor most minek a facebook? Eddig is találtatok kommunikációs lehetőséget, beszélgettetek személyesen vagy telefonozás.::? Hát valami csak lehetetett, az már ma nem működik? Hát sz.r ügy...
Képzeld, ha fordítva lenne. Ha facebookon "játszaná el a jót", like-olná minden bejegyzésed, élőben meg hozzád sem szólna.
Komolyan, mitől fontos a facebook ? Anélkül is megvoltatok "30 évig", most hirtelen mitől lett annyira fontos...
Az, semmi! Nekem olyan rokonom is van, akinek FB profilja sincs!
Most hogy jelöljem be, b+???
Azt hittem, valami komoly dolog történt, de ez? Ezen pattogsz ennyire?
Jobban is járt, hogy nem jelölt vissza, de eleve, ha utálod, minek jelölted be?
Itt inkább te vagy a kétszínű.
Én azt szólnám, hogy sokan betegesen túllihegik ezt a fészbúk dolgot. A fészbúk nem a való világ, az megvan?
Előtte is volt élet, utána is lesz. Csak neked, meg a többi betegnek nem lesz, mert bele vagytok csavarodva a "közösségi oldlaakba", ott élitek az életeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!