Mitől van az, hogy párom egy közeli rokona nem kíváncsi rám, holott nem is ismer?
Hogy állj hozzá? Mintha semmi nem történt volna. Attól, hogy ő bunkó, neked nem kell annak lenni, mert tökéletes okot szolgáltatnál arra, hogy nem vesztett semmit.
Te nem nála voltál vendégségben, hanem másnál. Miért ne tévézhetett volna, ha ahhoz volt kedve?
Lehet, hogy a pároddal van gondja, ennélfogva nem is érdekli a barátnője. Vagy: magával van a gondja, ezért nem érdekled. Vagy: kisebb gondja is nagyobb volt annál, minthogy neked örüljön.
Kérdezd meg a barátodat, ha ő sem tudja, akkor hagyd rá.
Szerintem is szimplán csak egy antiszoccal van dolgod. Engem is kivert a víz ettől a mutassunk-be-mindenkit-mindenkinek mániától. És tényleg, valószínűleg nem veszített semmit... Én mit nyertem? Rengeteg "Szia! Találkoztunk már?" jellegű pillanatot.
Ne törődj vele.
Jól tudta, hogy megyünk!
Páromnak esik nagyon rosszul. Sokat mesélt neki rólam, meg szóból ismerhet.
Majd köszönök bájosan az általános formákat letudom és kész, kezdeményezzen ő.
"és nem tudom, hogy álljak ehhez az illetőhöz,"
Ahogy ő állt hozzád. Légy vele kimért és távolságtartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!