Ha anyukátokat és a testvérének a férjét rajtakapnátok szexuális együttlét közben, szólnátok a megcsalt feleknek?
Figyelt kérdés
2019. máj. 9. 14:39
11/22 anonim válasza:
Nem, megkérdezném anyámat hogy mi a hekk, hogy jött ez össze, miért csalja apámat, aztán innen már a választól függene, hogy mit tennék.
12/22 anonim válasza:
Már megint minek kell az erkölcscsősz szót idekeverni?
Az nem hiba,amit teljes tudatunkkal és beleegyezésünkkel történik.
Hibázni akkor hibázol,ha véletlenül cukrot teszel a kajába.
13/22 anonim válasza:
Én szólnék, mert imádom apám és a nagynénem is. Nem érdemelnék meg, hogy ilyen kétszínű emberekkel éljék az életüket.
15/22 anonim válasza:
13.-nak.
És az jobb lesz nekik, ha szétmennek? Válás, hitel, vagyon megosztás. És mi lesz a gyerekekkel?
GONDOLKODJ!
16/22 DooDo válasza:
Az én anyukám is megcsalta apukámat, én sejtettem, hogy ez így van. Majd apa megtudta, de nem tőlem. Nem szóltunk semmit. Vártuk, hogy anya, apukám elé álljon. Meg is történt a szeretővel együtt. Azóta anya elköltözött. Én szóltam volna apának, ha biztos lettem volna benne. Annyira jó ember, hogy ő ezt nem érdemelte meg, hogy hazugságban éljen. Most boldogabb mint valaha , az új párkapcsolatában. Mintha ujjászületett volna. Pedig ez kb. Masfel éve történt. Anyukám meg szenved, mert a hapsi egyszer ott van, egyszer visszamegy a csaladjahoz. Ez a karma. :) Én a te helyedben megadnám apukámnak az esélyt egy új és boldogabb életre. De ez csak az én véleményem.
17/22 anonim válasza:
Soha nem értettem, ezt a "nem az én dolgom" választ...
Ha látsz egy bűnesetet, akkor talán nem erkölcsi (és jogi) kötelességed tanúskodni?
Azzal, hogy eltitkolod amit láttál, igenis bűnrészessé válsz.
Illetve, ha Te vagy a gyerekük, akkor mi a frászért ne lenne a Te dolgod is?!
Komolyan az apád szemébe tudnál így nézni minden nap, teljes nyugalommal?
Ha elválnak, hát elválnak... Joga van ehhez is, ahogyan tudni az igazságot is.
18/22 anonim válasza:
15;Te meg képzeld magad az apuka helyébe és képzeld el, hogy a gyereked minden nap a szemedbe hazudik, téged meg nyugodtan csalnak a hátad mögött.
19/22 anonim válasza:
Semmi közöm hozzá. Ráadásul annak oka van hogy így történik meg.
20/22 anonim válasza:
Nem szólnék. Igen, az én dolgom is, de nem az én kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!