Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha anyukátokat és a testvéréne...

Ha anyukátokat és a testvérének a férjét rajtakapnátok szexuális együttlét közben, szólnátok a megcsalt feleknek?

Figyelt kérdés
2019. máj. 9. 14:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%
Igen. Nem érdekel mennyire bunkóság, nem bírom ha valakit hülyére vesznek.
2019. máj. 9. 14:41
 2/22 anonim ***** válasza:
27%

Nem.

Nem az én dolgom.

2019. máj. 9. 14:45
 3/22 anonim ***** válasza:
26%
Nem. Nem tudom, hogy mi miért történik, ráadásul semmi közöm sincs hozzá
2019. máj. 9. 14:45
 4/22 anonim ***** válasza:
34%

Nem!

Onnantól arany életem lenne! >:)

Ráadásul miért lenne jó nekem, ha szétbarmolnám a szüleim életét, pláne apámét, aki rendes ember?

2019. máj. 9. 14:46
 5/22 anonim ***** válasza:
16%

Nem.

Csak azt nem tudom mit hazudnék apámnak,hogy mi történt kettejükjel,ki verhette el ôket

Mert se anyám se sógora nem mondaná el

2019. máj. 9. 14:51
 6/22 anonim ***** válasza:
38%
Nem mondanám el, de biztosan észrevenné rajtam mindenki, hogy valami nem okés. Nem igazán tudom véka alá rejteni az érzéseimet, na pláne ha undorodok valakitől.
2019. máj. 9. 14:53
 7/22 anonim ***** válasza:
82%
Lefotóznám, hogy legyen bizonyíték és kapnának 2 napot arra, hogy maguktól bevallják, különben tálalok. Utána egyikük sem lenne az életem része, mert olyan emberrel, akinek ez belefér az értékrendjére még haveri szinten sem vagyok kíváncsi. Fordított esetben én is elvárnám, hogy értesítsenek erről. Ha megtudom valakiről, hogy tudott arról, hogy megcsalnak hülyére vesznek és nem szólt, mert "nem az ő dolga", onnantól akkorát esne a szemember, hogy vele sem beszélnék többet.
2019. máj. 9. 15:04
 8/22 anonim ***** válasza:
45%

Nagyon nehéz ügy, de nem, mert fogalmam nincs, hogy ki miért lép félre, milyen a házassága, ki kit bántott meg, ki kit terrorizál a saját kapcsolatában.

Nagy teher, de nem szabad beleavatkozni.

2019. máj. 9. 15:07
 9/22 anonim ***** válasza:
33%
Nem vagyok erénycsősz, minden ember követ el élete során kisebb-nagyobb bűnt. Nincs jogom bíráskodni, igazságosztónak lenni. Ez az ő dolguk.
2019. máj. 9. 15:11
 10/22 anonim válasza:
48%

Hát persze, őt viselné meg hurcolják meg a lelkiismerete, miközben hallgat,anyuci meg menjen félre mi????

Minden,amit látsz saját szemmel,az a te dolgod is lesz.

Az viszont,hogy mit teszel,az csak rajtad múlik.

2019. máj. 9. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!