Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Egy apróság de azért zavaró és bosszantó.

A lényeg van egy rokon család, akik ha nálunk lejönnek vendégségbe, az a "rossz szokásuk" hogy nem húzzák le a cipőt mikor be invitálom őket. Hiába kérjük meg őket nem teszik. Ráadásul pont most lett lerakva egy gyönyörű új szőnyeg amire én szememben vétek cipővel mászni rá, erre fel ismét csak nem húzták le, igaz én nem voltam most otthon csak a párom, de biztos hogy megköszöntem volna hogy lefáradtak és elbúcsúztam volna tőlük ha bunkó ha nem bunkó dolog. Lehet hülyén hangzik, vagy túl reagálom, de ha másnál meg tudják adni a tiszteletet, és én is mindig megadom ha náluk vagyok, akkor itt miért nem? Bezzeg a többi testvérnél tudják hogy le kell húzni. Amolyan direkt szurkálódást gondolok e mögött.

2019. ápr. 22. 20:14
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én is így voltam az elején mikor anyósoméktól elköltöztünk a házunkba.

A sógorom keresztapja nem húzta le a cipőjét a versace szőnyegen, ami világos rózsaszín és nagyon meglátszik rajta minden.

És mondtam neki hogy legközelebb ha nem húzza le és úgy megy a szőnyegemre én fogom neki lehúzni de az fájni fog...

Na ne aggódj egyből lehúzta...

Kicsit keményíts be.

Ne érdekeljen hogy megharagszik vagy nem?!!!

A te házad...!!!!!

2019. máj. 2. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!