Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek kihasználnak?

Szerintetek kihasználnak?

Figyelt kérdés

Adva van egy beteg,idős rokon.Hetente 2-3-szor meg kell látogatni.Mikor megyek,mindig kell vigyek neki élelmet,kb 1500 ft értékben,ő kéri,minden alkalommal.Nos,van neki egy lusta 35+-os fia,évek óta nem dolgozik,ő nem süllyed odáig.Az annyát semmiben nem segití,ha szóváteszem hogy otthon döglik,akkor az anyuka megvédi,a fiacskáját.Állítólag mindig munkát keres,de nem talál.A fia külön lakik,de ez nem mentség.Nagyon megszeretnék szabadulni tőlük,hogyan tegyem,mit mondjak?

Én az anyát sajnálom,de nem érzem magaménak a problémát.Van egy érzésem hogy kihasználnak,mert van munkahelyem.

2019. ápr. 6. 14:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé kihasználnak, de ebből nehéz kimászni úgy, hogy ne tűnj gonosznak :/ A fia miből él külön, ha munkája nincs?
2019. ápr. 6. 14:13
 2/18 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
A fia biztosan kihasznál téged, már azzal is, hogy hagyja, az anyja is. Ha a fiú egészséges, akkor ez nem a te dolgod. Ha ráadásul az anya megvédi a here fiút, az az ő sara. Egye meg, amit főzött.
2019. ápr. 6. 14:16
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom miből él,nem beszélek vele évek óta.
2019. ápr. 6. 14:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az, hogy "meg kell látogatni?"

Ha nem mész, mi történne?

2019. ápr. 6. 14:22
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmi feladatod nincs vele. Egyszerűen többet nem mész, és ennyi. (Örökölni gondolom a fiacskája fogja a lakását/házát.)

Én eleve bele se kezdtem volna ilyenbe, hogy látogatom, kaját viszek, mert párszor megteszed, utána már az lesz a természetes.

2019. ápr. 6. 14:26
 6/18 A kérdező kommentje:
Idős,rossz állapotban van,dialízis.Mindig szól előre hogy melyik nap nézzek fel hozzá.Panaszkodik hogy nem elég a nyugdíja,nem marad semmije.
2019. ápr. 6. 14:28
 7/18 A kérdező kommentje:
1-es,fiának saját garzonja van.
2019. ápr. 6. 14:29
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell látogatni hetente. Menj havonta. Közlöd hogy nem érsz rá. A bevásárlásról következő alkalommal oda adod a blokkot, hameg nem fizeti ki, legközelebb nem vásárolsz
2019. ápr. 6. 14:31
 9/18 anonim ***** válasza:
53%
Ne legyél buta.
2019. ápr. 6. 14:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Milyen viszonyban vagytok, kid neked, nevelt téged?

Akkor sem szabad hagyni, hogy a terhek a fiúval aránytalanul oszoljanak el rajtatok.

2019. ápr. 6. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!