Szerintetek kihasználnak?
Adva van egy beteg,idős rokon.Hetente 2-3-szor meg kell látogatni.Mikor megyek,mindig kell vigyek neki élelmet,kb 1500 ft értékben,ő kéri,minden alkalommal.Nos,van neki egy lusta 35+-os fia,évek óta nem dolgozik,ő nem süllyed odáig.Az annyát semmiben nem segití,ha szóváteszem hogy otthon döglik,akkor az anyuka megvédi,a fiacskáját.Állítólag mindig munkát keres,de nem talál.A fia külön lakik,de ez nem mentség.Nagyon megszeretnék szabadulni tőlük,hogyan tegyem,mit mondjak?
Én az anyát sajnálom,de nem érzem magaménak a problémát.Van egy érzésem hogy kihasználnak,mert van munkahelyem.
Mit jelent az, hogy "meg kell látogatni?"
Ha nem mész, mi történne?
Semmi feladatod nincs vele. Egyszerűen többet nem mész, és ennyi. (Örökölni gondolom a fiacskája fogja a lakását/házát.)
Én eleve bele se kezdtem volna ilyenbe, hogy látogatom, kaját viszek, mert párszor megteszed, utána már az lesz a természetes.
Milyen viszonyban vagytok, kid neked, nevelt téged?
Akkor sem szabad hagyni, hogy a terhek a fiúval aránytalanul oszoljanak el rajtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!