Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti háromgyermekes kisgyerekes...

Ti háromgyermekes kisgyerekes családként belemennétek, hogy egy rokonotokat hónapokig befogadjátok?

Figyelt kérdés
2019. febr. 6. 10:11
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Engem befogadott a nagynenem palyakezdokent es sok sok honaot ott laktam. Nagyon halas vagyok erte. Elejen nem tudtam beadni a rezsibe, aztan nem fogadta el. Nekem utott egy fel szoba aggyal kisszekrennyel. Igyekeztem nem sok vizet zavarni. Hamar felmertem mi naluk az ktthoni menetrend es ahjoz alkalmazkodtam. Egyik ilyen hogy ott 9-kor mar mindenki ágyban volt. Ezert en is legkesobb 9-kor vullamgyirsan lezuhanyoztam, es csendben voltam nehogy zavarjak.

Ha az unokatesod nem debil, akkor magatol is szepen odafigyelne ratok es halas lenne, vagy megkerdezne hogyan legyen? De ha meg akarod elozni a felreerteseket, akkor mondd el neki meg a bekoltozes elott!!!, hogy ugy koltozzon be ezekkel legyen tisztaban es akkor felsorolod neki a legfintosabbakat: kisgyerekek miatt nekik idoben furdes es fekves van, esztek 6-kor pancsoltok 1/2 7-tol 8-ig es 8 kor csond es alvas. Ezert o is alkalmazkodjon es vagy furdojon elottetek vagy ahogy kijottok a furdobol akkor gyorsan. Hogy legyen azzal tisztaban nem lesz ihenteto a kanaen aludni mert 6-kor mar suvoltenek a gyerekek vagy te kikjarkalsz ejjel az ejjeli etetes ebredes miatt vagy akarmi. Elmondod, hogy kersz e rezsibe kis hozzajarulast havi 10.000-et vagy intezze kulon a kajajat vagy ehet barmit a hutobol vagy adjon be havi 10.000-et es akkor o is ehet amt ti. Hogy szeretned e ha segutene a takaritasba. Peldaulo x napokon szaladjon mar korbe a orszivoval vagy mosogasson el. Ezek nem nagy keresek es konnyebb lesz egyuttelni.

Par honapot ki kehet birni es ha a gyerekeiddel jol kijon akkor a te dolgod is konnyebb lenne(mosoly).

En befogadnam, de lenne egy f ix hatarido (ha netan rosszul sulne el az egyuttelesunk) es ez mondjuk 4 vagy 6 honap lenne. Megmondanam nyiltan 4 honaot tudunknbevallalni iylen feltetelekkel. Mire az letelik akkor legyszi ha nem jon ossze addig munka szervezd meg mashoz az ottlakasod, de bizom benne addigra mar lesz egy jo allasod.

2019. febr. 9. 00:27
 32/33 mobidick ***** válasza:
100%
NEM!!! Nagyon megszívtuk, hogy három napra a testvérem jött "aludni". Egy év elmúltával költözött albérletbe, mert megsértődött a hiányos ellátás miatt. Ráadásul kicsi a lakás, épp elég négy ember, így is kerülgetjük egymást (fürdőszoba, WC). Még egyszer NEM!! lehet megkövezni, hamut szóratni a fejemre.
2019. febr. 14. 08:52
 33/33 acelsziv ***** válasza:
100%
32: tehát a 3 napból egy év lett és még ő sértődött meg? Ejha. Birkatürelműek lehettek, ha eddig bírtátok.
2019. febr. 14. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!