Valaki segitsen hogy mit mondjak anyamnak ha a pasim boxeret megtalalta de azt tudja hogy meg szuz vagyok? Sos 17 eves lany vagyok
Figyelt kérdés
2019. jan. 6. 01:06
11/24 A kérdező kommentje:
A táskámban volt egy szatyorban és spermás volt
Kiakartuk dobni csak elfelejtettük
2019. jan. 6. 11:07
12/24 anonim válasza:
Miért kéne kidobni egy spermás alsógatyát ?? Megbocsájthatatlan pazarlás !!
13/24 anonim válasza:
Fölösleges magyarázkodni ezt már nem tudod kimagyarázni
14/24 A kérdező kommentje:
Szerintetek az jó hogy a strandon voltunk még a nyáron és csak abba tettük bele mert vizes volt ? 🌋
2019. jan. 6. 11:29
15/24 anonim válasza:
Kérdező, azért egyet ne felejts el: anyád is volt 17 éves lány. Szóval szerintem - hacsak nem vallási fanatikus - ugyanúgy nem fogja feszegetni ezt a témát, ahogy te is kerülnéd.
(én 54 éves vagyok, "bezzegamiidőnkben" is pont ugyanúgy megvolt a saját szexuális élete az átlag 17 évesnek, mint manapság, és pont ugyanúgy nem a szüleivel vitatta meg ezt a témát)
16/24 anonim válasza:
Ez most komoly? Jól értem, hogy nyár óta ott rohad a táskádban egy spermás alsógatya? Ennél igénytelenebb nem is lehetnél. 🤮
17/24 anonim válasza:
Nem érted jól, csak azt akarja hazudni az anyjának a kérdező. Azt hiszi hülye az anyja, és nem tudja hogy dug a csávójával.
19/24 anonim válasza:
"Szerintetek az jó hogy a strandon voltunk még a nyáron és csak abba tettük bele mert vizes volt ?"
Hát persze.
A rászáradt fehér folt pedig a strandról a vízkő??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!