A férfiakat is szokták bszogatni, hogy mikor lesz már unoka?
Még csak 22 vagyok , de már most kapom a rokonoktól hogy : Bezzeg ennyi idősen ! Mi már családot alapítottunk !
Eléggé zavaró :D
Egyszer kérdeztem meg a gyerekemtől, az volt a válasz, tartsak macskát. Van. :)
Szülőként sem könnyű ám a helyzet. Jönnek az ismerősök, és áradoznak az unokáról, de olyan szinten, hogy az ember már hülyét kap tőlük, lesajnálják, hogy te szegény, mi maradt ki az életedből.
A mostani unokák mind zsenik, okosak, gyönyörűek, és nincs is más téma..
Facebookon már nem is az ismerős képe van, áááá, nem az unokáé. Mert ez az életük célja, értelme, nem is tudják, mi lenne nélkülük unoka nélkül.
Mi lenne? Élnék az életüket.
Nem is lehet velük beszélgetni semmi másról, és ez dög unalom. Ne is törődjetek vele, magánügy, annyira, hogy a szülőnek sincs hozzá köze.
Igen, az én férjemtől rendszeresen megkérdezik a szülei, rokonai, hogy mikor lesz már végre gyerek. Azzal érvelnek, hogy "már csak ez hiányzik az életünkből" vagy "mindenkinek jobb lenne így".
Sőt, azt is szokták neki mondani, hogy majd 40 évesen nagyon meg fogja bánni, hogy nem vállalt gyereket.
Nem tudják elfogadni, hogy mi nem szeretnénk gyereket és boldogak vagyunk ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!