Miért nem lehet megérteni, hogy nem mindenki bírja a gyerekeket?
Semmilyen gyűlölet nincs benne, egyszerűen csak nem szereti őket. Valaki nem szereti a zabkását vagy a szomszédot...attól még nem gyűlölködik.
Egyébként sokan így vannak ezzel, csak nem merik felvállalni, inkább pár órát gügyögnek aztán közben meg hányni lenne kedvük. Tapasztalat. :D Inkább legyél őszinte mint egy kamus. ;)
Aztán sokra megy a kérdező ezzel a fene nagy őszinteséggel!
De persze, ha az összes rokonától meg akar szabadulni, akkor a lehető legjobb úton halad....
NEM kötelező szeretni a gyerekeket, de ne legyen már a világ vége az, ha 10 percre megkérik, hogy vigyázzon a gyerekre!
Elhiszem, hogy a kérdező saját kényelme meg az egója fontosabb, mint a családja, de azt hiszem, hogy ez a bolygó már rég kihalt volna, ha senki nem bírná türtőztetni magát....
Ha kicsit kevesebb ember lenne az nem lenne baj.
A minőség fontosabb lenne de hát ez van.
Nem mindenki bírja elviselni a kisgyerekeket és nem is szabad ráerőltetni nagyon kellemetlen érzés de nem mindenki tudja...
A lepontozásokból ítélve a kérdező valszeg egy éretlen tini, aki nem tud nyugodtan facebookolni, gépezni, mert a szülők rábízták a kishugit vagy öcsit, így kár is erre több szót pazarolni!
Boldog karácsonyt! :D
De tudtam, hogy jönnek majd a momzillàk, hogy remélik nem lesz gyereked.😂
Kérdező, szard le. Van ilyen, sokan nem szeretik a gyerekeket. Ettől nem leszel rossz ember. Nyilván nem kell a szülők szemébe mondani, elég, ha elvonulsz.
Én sem értettem soha szót a gyerekekkel, van ilyen. Ha megjàtszod magad se jobb, a gyerekek is levàgjàk, ha valaki nem csípi őket. Kár erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!