Miért nem lehet megérteni, hogy nem mindenki bírja a gyerekeket?
Hamarosan minden gonosz féregnek le leszel hordva az ide írogató ősanyák által :D
Ne foglalkozz azzal, ki mit gondol vagy mond rólad. Te így érzed jól magad, és becsülendő, hogy fel mered vállalni a valódi érzéseidet, nem vagy egy kétszínű majom. Ezt sose fogják megérteni, hogy nem vagy elájulva a kölyköktől. Egyet tehetsz, engedd el a dolgot, és röhögj rajtuk, amikor pattognak neked meg próbálnak leszólni.
Nincs ezzel baj. Nem mindenki ért szót minden korú gyerekkel. Az ovis korúakkal nekem is nehéz. Kitörlöm a feneküket, megetetem őket, de játszani nem nagyon tudok velük. Nekem nincs gyerekem, nehezen boldogulok velük. Ellenben az iskolás korosztályt sokkal jobban viselem. Amikor már lehet velük beszélgetni sokkal jobbak, pláne ha egy érdeklődő gyerekről van szó. Én a családban megmondtam mindenkinek, hogy 8 éves kor alatt ne hagyják nálam a gyerekeiket. Fel se merüljön bennük a gondolat. Utána 1-2 órára oké.
Ha családtagjaidról van szó, nyugodtan mondd meg, hogy nagyon aranyos, szép, okos a gyermek, de ne erőltessék, hogy foglalkozz vele. Aki ezt nem érti meg, az majd feldolgozza. Ennyi.
Kérdező: ezt a kérdést miért nem a családoddal beszéled meg?
Szerintem egyébként gyökeresen meg fog változni a véleményed, ha majd saját gyereked lesz - bár szerintem inkább jobb, ha neked nem lesz. :)
Ismerős. Unokatesóimnak borzalmasan rossz gyerekeik vannak. Ha valaki más a családból rájuk szól, akkor az szívtelen kötsög, mert még CSAK gyerekek. Párszor vigyáztam rájuk, de soha többé. :/
Akartak pénzt is adni érte, de mondtam, hogy nem.
Egyre rosszabbak lesznek. Kifejezetten konzervatív szülőkről van szó.
És ha úgy tekintenél rá, mint egy rokonra?
A rokonság lényege, hogy több generáció a tagja.
Van aki a nyugdíjas korúakat nem kedveli mégis meglátogatja a nagymamáját.
Hidd el, lehet téged sem szívlel az összes rokon, de elviselnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!