El kellett volna mondanom, hogy rám mozdult a férje korábban?
Nwm tudom hol kezdjem, mert pillanatnyilag kavarognak bennem a gondolatok. Az a lényeg, hogy van egy lány unokatesóm, idősebb nálam, 30 körül van. Nincs olyan jó kapcsolatunk, mert 400 km-re laknak tőlünk, anyuék meg csak nagyon ritkán beszélnek a szüleivel. Életemben kb. 3-4-szer láttam őket, Viszont 3 éve volt az esküvője, egy ilyen tehetősebb srác vette el, és meg voltunk hívva, azzal a céllal, hogy a szüleink kibéküljenek. Nagyon megbántam hogy elmentem. 16 voltam akkor, és nem tudtam hova tenni, hogy a vőlegénye állandóan pezsgővel kínálgat (csak engem), utánamjön a kertbe, a szobába, dícsérgeti a külsőm. Folyton a derekamat fogdosta, még az anyósa (nagynéném) előtt is, és életem legkínosabb hétvégéje volt. Aztán mikor hazajöttünk, már aznap este írt messengeren, szerinte mennyire csinos voltam, nagyon örül hogy megismerhetett, azt is kérdezte legközelebb mikor megyünk látogatóba. Visszaírtam egy köszit, mert egyszerűen nem tudtam hova tenni, miért mond nekem ilyeneket egy 30 éves férfi, ráadásul az unokatesóm férje. Nem mondtam el a szüleimnek. Aztán máskor is írogatott, és akármilyen bunkó dolog, letiltottam. Kb. erre egy évre láttam Facebookon, hogy az uncsim terhes, ekkor megint előkerült ez a dolog a gondolataimban, dd gondoltam biztos csak én értettem félre, mégis mit akart volna egy 16 évestől. Aztán most láttam, hogy az unokatesóm leszedte a közös képeket. Anyu pedig mondta egy pár napja, hogy telefonált nagynénémmel és elváltak, mert a csávó fűvel-fával csalta. Még az unokatesóm barátnőjével is... Ekkor arra gondoltam, ha vajon akkor elmomdtam volna, hogyan viselkedett velem, megakadályozhattam volna? Gyakorlatilag ha szólok akkor, lehet hogy az a gyerek meg sem születik éd nem nő fel apa nélkül.,. ilyenek járnak a gondolataimban. Viszont tuti hülyének néztek volna, ha 16 évesen azt mondom hogy kikezett velem a férje. Nem tudom elfelejtemi, frusztrál most ez a téma. Ti mit csinálnátok a helyemben?
19/L
"Gazdag manus, aki úgy érzi mindent megtehet és meg is tesz, meg a 30-as unokatestvéred aki örül, hogy végre megfogta az Isten lábát/farkát. Esélyed nem lett volna, bármit teszel. Az menyasszony anyja sem szólt rá, amikor a derekadat fogdosta! Ezek a pénzért minden benyeltek, szó szerint is hahaha."
Igen, esélyes, hogy igy volt, a nagynéni reakciójából is itélve. Ha a kérdező szól, darabokra szedték volna, az egész család előtt ő lenne a rossz.
Ezzel az erővel a pasi anyósa is végignézte, hogy nyomul rád, mégse szólt a saját lányának..
Meg amúgy ha velem csinálná a leírtakat egy épp házasodni készülő férfi, én se feltétlenül gondolnék arra, hogy biztos meg akar fektetni, szóval ha el is mondtad volna az uncsitesódnak, a pasi tuti kivágta volna magát valamivel, hogy csak kedves akart veled lenni, meg ilyesmik és te lettél volna a szemét, kavarós kis liba a családban. Szóval szerintem nincs miért rosszul érezned magad.
" az emberek nagyon elvakultak tudnak lenni, ha szerelmesek, ez tapasztalat. "
Azért jó olvasni, hogy van, aki legalabb beismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!