Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » El kellett volna mondanom,...

El kellett volna mondanom, hogy rám mozdult a férje korábban?

Figyelt kérdés

Nwm tudom hol kezdjem, mert pillanatnyilag kavarognak bennem a gondolatok. Az a lényeg, hogy van egy lány unokatesóm, idősebb nálam, 30 körül van. Nincs olyan jó kapcsolatunk, mert 400 km-re laknak tőlünk, anyuék meg csak nagyon ritkán beszélnek a szüleivel. Életemben kb. 3-4-szer láttam őket, Viszont 3 éve volt az esküvője, egy ilyen tehetősebb srác vette el, és meg voltunk hívva, azzal a céllal, hogy a szüleink kibéküljenek. Nagyon megbántam hogy elmentem. 16 voltam akkor, és nem tudtam hova tenni, hogy a vőlegénye állandóan pezsgővel kínálgat (csak engem), utánamjön a kertbe, a szobába, dícsérgeti a külsőm. Folyton a derekamat fogdosta, még az anyósa (nagynéném) előtt is, és életem legkínosabb hétvégéje volt. Aztán mikor hazajöttünk, már aznap este írt messengeren, szerinte mennyire csinos voltam, nagyon örül hogy megismerhetett, azt is kérdezte legközelebb mikor megyünk látogatóba. Visszaírtam egy köszit, mert egyszerűen nem tudtam hova tenni, miért mond nekem ilyeneket egy 30 éves férfi, ráadásul az unokatesóm férje. Nem mondtam el a szüleimnek. Aztán máskor is írogatott, és akármilyen bunkó dolog, letiltottam. Kb. erre egy évre láttam Facebookon, hogy az uncsim terhes, ekkor megint előkerült ez a dolog a gondolataimban, dd gondoltam biztos csak én értettem félre, mégis mit akart volna egy 16 évestől. Aztán most láttam, hogy az unokatesóm leszedte a közös képeket. Anyu pedig mondta egy pár napja, hogy telefonált nagynénémmel és elváltak, mert a csávó fűvel-fával csalta. Még az unokatesóm barátnőjével is... Ekkor arra gondoltam, ha vajon akkor elmomdtam volna, hogyan viselkedett velem, megakadályozhattam volna? Gyakorlatilag ha szólok akkor, lehet hogy az a gyerek meg sem születik éd nem nő fel apa nélkül.,. ilyenek járnak a gondolataimban. Viszont tuti hülyének néztek volna, ha 16 évesen azt mondom hogy kikezett velem a férje. Nem tudom elfelejtemi, frusztrál most ez a téma. Ti mit csinálnátok a helyemben?

19/L

2018. okt. 30. 11:55
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%

az én véleményem rövid!

senki nm törhet pálcát a fejed felett! mindent jól csináltál!

2018. okt. 30. 12:00
 2/29 A kérdező kommentje:
De ha akkor kinyitottam volma a számat, szegény kisgyerek lehet nem nő fel apa nélkül...
2018. okt. 30. 12:02
 3/29 anonim ***** válasza:
78%
Mégis mit gondolsz, ha szólsz, akkor miért is történt volna minden másképp ?? Az unokanővéred ott helyben kasztrálta volna a férjét, így aztán életben maradt volna, de nem lépett volna félre ? Egyébként most is él, tehát miért nőne fel a gyerek apa nélkül ?? A normális elvált családoknál az apa és az anya felváltva vannak a gyerekükkel és törődnek is velük.
2018. okt. 30. 12:10
 4/29 anonim ***** válasza:
94%

Vagy hittek volna neked vagy nem. Az is lehet, hogy simán megbocsájtott volna neki érte az unokatesód, hisz semmi sem történt köztetek.

A fűvel-fával dolog meg nem arra utal, hogy te voltál az egyetlen kiszemelt. Neked ebben a történetben semmi felelősséged nincsen. Nyugodj meg!

2018. okt. 30. 12:10
 5/29 A kérdező kommentje:
Megnyugtató ezt hallani. :)
2018. okt. 30. 12:11
 6/29 anonim ***** válasza:
96%

Megmondom neked mi tortent volna ha szolsz.

Az unokatestvered verig sertodott volna rad es megvadolt volna, hogy te, a 16 eves irigy kis taknyos tonkre akarod tenni az o eskuvojet es mocskolod az o tokeletes es huseges volegenyet.

Aludjal nyugodtan, semmit nem rontottal el.

2018. okt. 30. 12:23
 7/29 anonim ***** válasza:
82%
Mindent jól csináltál. Nem kell ilyenkor szólni. Miért az jobb lenne, ha nem is lenne az a baba, vagy miattad elváltak volna? Ez így alakult, mellesleg unokatesod magától is észrevehette volna, hogy,milyen férje van.
2018. okt. 30. 12:36
 8/29 anonim ***** válasza:
85%

Ne vadold magad. Vannak ilyen ferfiak, nem birnak a farkukkal, es az ilyen ferfit nagyjabol a masodik randin eszre lehet venni. Az unokatestvered pontosan tudta hogy kihez megy ferjhez es kinek szul gyereket.

Ha szolsz, lesz egy veszekedes, majd ujra megbocsajt neki (mint elotte valoszinuleg ezerszer), es megy tovabb az elet.

Nem a te hibad, semmi kozod hozzajuk.

2018. okt. 30. 12:40
 9/29 anonim ***** válasza:
97%
Az én véleményem is egyezik a 6.válasszal!
2018. okt. 30. 12:42
 10/29 anonim ***** válasza:
90%
Ha szóltál volna, akkor mindent letagad a pasi, és te lettél volna a rossz. Nem lett volna jobb senkinek.
2018. okt. 30. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!