Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
megszületett idén a kislányunk. Már akkor is kaptam az ívet hogy az esküvőt megkellett volna várjuk... Mert pocakos voltam már az esküvőn. Azóta megszületett a pici és én a legjobb barátnőmet akarom keresztanyának de a férjem meg a családja(főleg anyósom) az bátyját szeretné mert úgy illik mert ő a rangidős. Sógoroméknál is van gyerek és oda se minket kértek fel.... Hanem az asszonyka nővérét. Sógoromat amúgy se bírom mert olyan beképzelt magára... Egy szót se szól sose. A párom már azt is mondta hoyg a bátyja jól keres a feleségével hogy így jobban járunk mert a legjobb barátnőm egyedül nevel 2 gyereket, ott annyi nem jut... kő gazdagok sógoromék de ülnek a pénzen, olyan sóherek hogy mindent maguk csinálnak. Sógornőm hozott a picinek ruhákat de sztem csak azért mert kislány rucikat nézett ki. Ő mindig kedeskedik mindenkivel mintha 100 éve ismerné de aztán meg le se s*** az embert, rá se ír.

2018. szept. 25. 20:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
54%
A keresztszülő azért van (elvileg), hogy ha valami történik a szülőkkel, a gyereket az neveli fel. Szóval a sógorod jobb választás. És hiába sóher, meg beképzelt, akkor is segíteni fog, ha baj van. De a barátnőd tojni fog a gyerekedre.
2018. szept. 25. 21:11
 2/28 anonim ***** válasza:
89%
Na ide is feltétlen kelett az esküvő meg az szegény gyerek,férjed is felszines pénzközpontu,melléd se áll,lenézi aki szegényebb mert onnan kevés jut,a szeret nem pénz. Hát sok boldogságot..
2018. szept. 25. 21:24
 3/28 A kérdező kommentje:

Mi az h pénzközpontu?? A levegőből még nem lehet megélni nyilván... Nekünk is akad kosztpénz, szerintem a keresztszülő nem arra van hogy pénzeljen... Egyszer kétszer vesz szülinapra, ünnepekre és kész.

Az a baj hogy a férjem felnéz a bátyára ő lehetne kb az Isten és nem érti meg h én nem bírom a bátyját. Mert hogy ő ilyen szótlan így kell szeretni. Hát nem! Tudom h lenéz engem meg a barátaimat mert mi nem vagyunk doktor doktorovics doktorovok

2018. szept. 25. 21:39
 4/28 anonim ***** válasza:
86%
Mondom minek kelett esküvő és gyerek ahol te kb egy senki vagy a párodnak is,meg a pereputtyának,persze h nem levegőből élsz de pusztán pénzért nem megyek bele ilyen házasságba,olyannal ahol senki vagyok,a keresztszülő meg nem attol lesz jo h pénzeli a gyereket és minden szart megvesz.
2018. szept. 25. 21:43
 5/28 anonim ***** válasza:
97%
Azt elmagyarázná valaki, hogy hogy lesz valakinek a bátyjából keresztanya?
2018. szept. 25. 22:11
 6/28 A kérdező kommentje:
Nyilván keresztapa lenne. Nálunk az a szokásos h egy párt kérünk fel. Ne legyetek ennyire értetleneket
2018. szept. 26. 02:08
 7/28 anonim ***** válasza:
68%
Mi vagyunk értetlenek.. Végül is. Válasszátok a legjobb partit Kereszt szülőnek. Egy ujabb nő aki hozzáment vkihez akinek a rokonait utalja,de van sok pénz fő szempont.. :D
2018. szept. 26. 02:12
 8/28 anonim ***** válasza:
90%

Kislány, itt Te vagy az értetlen.

Barátnőd keresztanya, a férjed bátyja meg a keresztapa és máris mindkét idióta fél szíve vágya megvan oldva.

2018. szept. 26. 07:41
 9/28 A kérdező kommentje:
Miért kell itt ide ilyen undorito ellenséges válaszokat írni? Ettől függetlenül szeretem a férjem, a családjat is csak ezt a sógoromat nem. Már írtam h keresztszülőnek egy házaspárt szokás választani. Felesleges itt ismeretlenül pocskondiázni
2018. szept. 26. 07:58
 10/28 bollocks ***** válasza:
89%
Azt is írtad, hogy a barátnőd egyedül neveli a két gyereket, akkor mégis milyen párt akarsz felkérni? A barátnődet meg a postást?
2018. szept. 26. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!