Kinek van igaza? Mennyire függ össze a barátság és a barátokkal találkozás a családdal?
Feleségem véleménye: Nem jó, hogy neki és nekem teljesen külön baráti körünk van, kellene néhány közös barát, akikkel együtt találkozunk.
Testvérem és néhány barátom szerint: A legtöbb baráti kapcsolat az ember felesége miatt megy tönkre vagy úgy, hogy eltiltják a férjüket a társaságba járáshoz vagy úgy, hogy ők is ott vannak és akadékoskodnak.
Az idős szüleim szerint: a barátság családi körben működik, és barátokkal egymás vendégségbe hívásával kell találkozni, ahol minden rokont illik meghívni a családból (feleséget, gyerekeket, testvért...). Náluk olyan, hogy buli, egyéb közös program teljesen ismeretlen fogalom. A kézzel írt képeslapok és a vendégeskedés, nagy családi főzés-tálalás világában élnek. Megjegyzem, igazuk van, a mai világ halad rossz irányba.
Gyerekeim véleménye: bulikba járnak, vannak haverok és pár közelebbi barát.
Az én véleményem a szüleimével egyezik meg.
*Feleségem véleménye: Nem jó, hogy neki és nekem teljesen külön baráti körünk van, kellene néhány közös barát, akikkel együtt találkozunk.
A nejed kontroll alatt akar tartani, mert gondolom ez az egyik terület ahol nem tud téged.
Az egyik exem volt ilyen..
O hivott baratnozni, de megmondtam, hogy nem erdekelnek a baratnoi, oke felfogta.
Mondta hogy o szivesen jonne velem a barataimhoz, mondom miert ne.
A 4fele barati korombol egyik sem tetszett neki, sot oltogatott veluk, hogy az egyik csapat a melegitoben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!