Szerintetek igaza van a nagynénémnek?
Neked is lehet betegséged amiről most még nem is tudsz. Én 25 évesen tudtam meg, hogy van egy veleszületett betegségem.
Te mit szólnál, ha elhagyna ilyen miatt?
És ha a gyereked lesz beteg őt is elhagyod?
Ismerek egy cukorbeteg férfit. Kb. 27 évesen jött ez ki rajta, akkor már felesége, sőt gyereke is volt. Felesége természetesen maximálisan mellette állt. A férfi már csak betegsége miatt is kőkeményen sportolni kezdett.
Felesége 44 éves korában rákban, nagyon hirtelen elhunyt. A cukorbeteg férfi nevelte tovább két lányukat, ápolta édesanyját. Mikor édesanyja meghalt, gyermekei önállók lettek, újra párkapcsolata lett.
Én a Fertő tavat bicikliztem vele körbe. Tudta, mikor kell egy kiflit megennie, mikor kell egy kis inzulint adnia magának.
Olyan ember, aki nem támaszkodik másra, hanem inkább ő tud támaszt adni másnak.
Szerintem nagynénéd idióta. De nekem is furcsa, hogy te most emiatt elbizonytalanodsz egy kétéves kapcsolatban.
Hogyha egyáltalán megfordult a fejedbeb, hogy igaza lehet, akkor hahyd el a fiit az Ö érdekében mert NEM szereted öt.
Én hasonlonál (csak ott a magasságon nyávogott) helyböl kiosztottam a baromságokat beszélö, korlátolt rokont, ha te erre sem vagy képes, az irtó gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!