Miért bunkó sokszor ok nélkül velem a sógorom?
Kérdem én miért foglalkozol még mindig vele? Sokadik elutasítás után az ember nem teper tovább. Azt meg sajnos el kell fogadnia az embernek hogy nem mindenkinek lehet szimpatikus:) lehet pont azért mászik tőled a falra mert kedves vagy vele. Ez nem mindenkinek jön be.
Engedd el szerintem, és ne próbálkozz tovább nála.
Szerintem kérdező itt veled van valami gond. És az lehet az igazság, amit írtak többen is, hogy azt hiszi szerencsétlen pasi, hogy bejön neked, és hárít. Nálunk is ugyanez a családi felállás, megjegyzem nem a sógorod, a férjed sógora, bár az egyszerűség kedvéért én is így szoktam rá hivatkozni, de félreérthető.
Az én sógorom teljesen jó fej, bírom, még jobban is, mint a sógornőmet, de sose jutna eszembe extra kedvesnek lenni hozzá, meg könnycseppeket morzsolgatni, ha nem röhög a viccemen... Szép dolog a családi összetartás, de egyrészt legyen jóban a férjed a tesójával, illetve az egynemű sógorok, sógornők kevésbé fura, ha összeöribariznak. Szeretheted a sógorod, de részemről az jött le a sztoridból, hogy beleestél, és nyafizol, mint egy szívdobogásos kamaszlány. Elég kínos.
A kérdező egyszerűen csak nyitott, kedvel valakit és rosszul esik neki, hogy az minden indok nélkül barátsagtalan vele, ti meg bebeszélnétek, hogy valami gond van a kérdezővel.
Inkább veletek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!