Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért bunkó sokszor ok nélkül...

Miért bunkó sokszor ok nélkül velem a sógorom?

Figyelt kérdés
Amikor együtt vagyunk ő kb mindenkivel kedves, ha többen vagyunk velem is nagyjából de pl. Ma is írtam neki hogy náluk maradt egy dolgom dobja már el (útba esik) vissza se ír (nekem sose ír vissza) a férjemnek mondom menjen már el érte erre mondja hogy nincs is ott de akkor miért nem -bírja írni hogy nincs náluk? Szóval ilyen apróságok, nem merek konkrétan rá kérdezni miért utál, ferjem szerint csak képzelődök, de sok ilyen apróság van, én amúgy nagyon kedvelem , mindig kedves vagyok de már alig -bírom.

2018. aug. 21. 21:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
7%
Aki az 1. hozzászólást 0% ra pontozta, írja már le, hogy ugyan mi baja van vele!
2018. aug. 21. 23:08
 12/27 anonim ***** válasza:
19%
Nem egyedül pontoztam le, de én azért nem találtam hasznosnak a válaszát, mert egyrészt szerintem indokolatlanul hülyének nézte kérdezőt. Másrészt tárgyi tévedése is volt azzal kapcsolatban, hogy szerinte az az egy opció van a sógorságra, ha az illető a testvér férje, pedig ez nem így van.
2018. aug. 22. 00:00
 13/27 anonim ***** válasza:
87%

Kérdem én miért foglalkozol még mindig vele? Sokadik elutasítás után az ember nem teper tovább. Azt meg sajnos el kell fogadnia az embernek hogy nem mindenkinek lehet szimpatikus:) lehet pont azért mászik tőled a falra mert kedves vagy vele. Ez nem mindenkinek jön be.

Engedd el szerintem, és ne próbálkozz tovább nála.

2018. aug. 22. 00:08
 14/27 A kérdező kommentje:
Szerintem elengedem..nem leszek bunkó olyan semmilyen leszek. Kicsit most kerülni is fogom - nem megyek házhoz a l.fszert ( ezt Bödőcs mondta de nagyon ráillik a helyzetünkre)
2018. aug. 22. 03:21
 15/27 anonim ***** válasza:
36%
Több eset lehetséges. 1.Egyszerűen nem kedvel, és ezt tetézed azzal, hogy "jópofizol" vele. Ha valaki, akit nem szeretünk "jópofizik" velünk vagy viccet mesél, azon nemhogy nem nevetünk, de egyenesen a falra mászunk tőle. 2.Az is lehet, hogy a közeledésedből arra következtet, hogy bejön neked, de még a látszatát is szeretné elkerülni annak, hogy ő ezt viszonozni akarná, és ezért ignoral. 3.A következő, hogy te jössz be neki, és emiatt koptat le néha. Szerintem jobb, ha hanyagolod őt, eleve neked ő senkid, nem a te, hanem a férjed családjába házasodott be, még csak nem is a tesód férje. Családi béke ide vagy oda, én nem értem, hogy miért ragaszkodsz ennyire ahhoz, hogy mindenképp jóban kell lennetek, szerintem örülnöd kéne annak, hogy nem színészkezdik, hanem kimutatja, hogy nem kéne vele szóba állni. Ha odamész hozzá és azt mondod neki, hogy figyi, mi bajod velem, tök rosszul esik, hogy nem jövünk ki jól, mert úgy tűnik nem kedvelsz, akkor azt ismét félreértheti. Talizz és beszélj vele minél kedvesebbet és kész.
2018. aug. 22. 05:33
 16/27 A kérdező kommentje:
Én ezt csak azért "erőltetném" mert amúgy oszzetarto csalad és nem akarnék széthúzást.
2018. aug. 22. 07:11
 17/27 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem kérdező itt veled van valami gond. És az lehet az igazság, amit írtak többen is, hogy azt hiszi szerencsétlen pasi, hogy bejön neked, és hárít. Nálunk is ugyanez a családi felállás, megjegyzem nem a sógorod, a férjed sógora, bár az egyszerűség kedvéért én is így szoktam rá hivatkozni, de félreérthető.

Az én sógorom teljesen jó fej, bírom, még jobban is, mint a sógornőmet, de sose jutna eszembe extra kedvesnek lenni hozzá, meg könnycseppeket morzsolgatni, ha nem röhög a viccemen... Szép dolog a családi összetartás, de egyrészt legyen jóban a férjed a tesójával, illetve az egynemű sógorok, sógornők kevésbé fura, ha összeöribariznak. Szeretheted a sógorod, de részemről az jött le a sztoridból, hogy beleestél, és nyafizol, mint egy szívdobogásos kamaszlány. Elég kínos.

2018. aug. 22. 07:46
 18/27 anonim ***** válasza:
64%
Hát, szerintem 17-esnél a pont.
2018. aug. 22. 08:12
 19/27 anonim ***** válasza:
43%

A kérdező egyszerűen csak nyitott, kedvel valakit és rosszul esik neki, hogy az minden indok nélkül barátsagtalan vele, ti meg bebeszélnétek, hogy valami gond van a kérdezővel.

Inkább veletek van.

2018. aug. 22. 08:24
 20/27 A kérdező kommentje:
Lehet extra érzékeny vagyok és nem azért az egy alkalomért "sirtam" csak akkor már a sokadik volt de igazatok van nem erőltetem, csak azért szarul esik na .most jó volt kicsit kibeszélni magamból.
2018. aug. 22. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!