Miért bunkó sokszor ok nélkül velem a sógorom?
Nem értem, miért egyszerűbb és célravezetőbb egy anonim internetes fórumon vadidegenek bemondásai alapján találgatni, mintsem odamennél hozzá, és megkérdeznéd tőle, hogy miért nem ír vissza, mi baja veled? Ha csak félreértés, azt rögtön tisztázhatja, ha pedig tényleg utál valamiért, akkor azt is megtudod, és a továbbiakban nyugodtan hanyagolhatod. Nem kötelező vele érintkezni. Nekem is volt egy bunkó sógorom (rendőr volt), aki nagyon sajátságos gondolatokat dédelgetett arról, hogy más embereknek hogyan kéne élni és viselkedni egymással. Nem foglalkoztam vele. A nővérem tudta, hogy utáljuk egymást, és csak akkor mentem hozzájuk, ha a sógorom nem volt otthon. A tesóm pedig bármikor jött, nem hozta magával a férjét.
Persze ehhez hozzátartozik, hogy megmondtam neki, hogy nekem nem muszáj vele szóba állnom, nem vagyok se a felesége, se az anyukája, aki törölgesse az orrát, és az se érdekel, ha a tehénsz.ros putris falujában ő a körzeti megbízott, és ha nagyon ugrál, kettétöröm a leakasztott konyhaajtót a fején, vagy eltaposom mind a 150 centijével egyetemben. Ebben maradtunk.
Évek óta nem láttam, amióta a nővéremék elváltak. Sose hiányzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!