Rajtunk élősködik a sógorom, a férjemet pedig nem zavarja. Mit tegyek ilyen helyzetben?
Az én lakásomban élünk a férjemmel és 4 gyerekünkkel. Kb 1 éve a 22 éves öccsét is hozzánk költöztette, mert nem volt hova mennie.
Egy ideig tűrtem de kezd betelni a pohár. Nem dolgozik, a férjem cigijét szívja, naponta igényli az energiaitalt, rá is nekem kell főzni...
Ha nagy ritkán pénzhez jut, nagy kegyesen ad 5 ezer forintot, amit aztán szépen lassan visszakéreget.
Nem keres rosszul a férjem, és a nagymamám is rengeteget támogat minket...(tudom szégyen, de ő szivesen segit mióta meghaltak a szüleim.) Ennek ellenére nagyon sok pénzt emészt fel a sógorom, és ez hagyján, de tisztálkodni sem képes normálisan, terjeng a bűz a lakásban tőle. Természetesen a házimunkában sem segít semmit, a gyerekeket sem merem rábízni, pedig legalább ennyi "haszna" lehetne, hogy néha elszabadulhassunk egy órára itthonról.
A férjem 3 naponta kiabál vele egy sort, majd minden marad ugyanúgy...
Nem bírom már így sokáig.
Mit tanácsoltok?
Köszi előre is.
Eloszor beszelj a ferjeddel megint..Ha nem segit akkor obozold ossze a cuccait,ajto ele ki es viszlat.. A te lakasod vegulis.Ha a ferjed hisztizne miatta hat o is mehetne ha a helyedben lennek.
Azert az nevetseges,hogy mint egy otodik gyereket ti tartjatok el.. Ami igy is fog maradni ha nem veszitek elejet. Mert neki ez kenyelmes,es nem fog valtoztatni rajta.
Ha a férjed nem rakja ki...akkor túl jóindulatú...Én az ilyet úgy dobnam ki az utcára ahogy annak a rendje megvan.
Figyelj nem vagy köteles elviselni ezt...megmondod a ferjednek hogy vagy elmegy vagy megvaltozik...szankciózz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!