Tényleg ilyen világban élünk? A sógorom nyomult rám? Közöljem vele hogy fejezze be?
Eléggé ki vagyok akadva. 23 éves vagyok. a nővérem 28. Van egy másfél éves gyerekük. Röviden összefoglalva a család egy hétvégét együtt kirándult, és a sógorom az egyik este elég ittas állapotban rám nyomult ( a többiek nem látták) de folyamatosan fogdosni akart, mondogatta hogy milyen jó csak vagyok, én meg csak löktem el magamtól. Másnap úgy tettem mintha mi sem történt volna, arról se volt fogalmam hogy egyáltalán ő emlékezett-e rá hogy mit csinált.. és nem tudom hogy most mondjam meg a sógoromnak hogy térjen magához? Vagy hátha nem fog többet ilyen előfordulni?
Egyébként normális családból származik, jó munkahely, megfelelő anyagiak, intelligens szülők, gyerek, és soha nem gondoltam volna hogy ilyenre képes. Nagyon ki vagyok akadva hogy így működik a világ. A nővéremről nem is beszélve. Mindene a gyerek, és bele se akarok gondolni hogy milyen lehet igazából a sógorom.
A testvéremnek nem szeretném elmondani a dolgot, mert félek hogy azonnal tönkre menne a házassága.
Ti mit tennétek a helyemben?
Egyenlőre nem szólnék én sem senkinek, meg ha annyira "tökéletes" a sógorod és a házasságuk, akkor valszín senki nem is hinne neked, mindenki azt mondaná, h féltékeny vagy, csak be akarsz kavarni, stb...
A sógortól azért megkérdezném mi volt ez az incidens...
"Nagyon ki vagyok akadva hogy így működik a világ."
jaj hagyjuk mar ezt a nyavogast, hogy milyen a vilag.
A vilagnak semmi koze ahhoz hogy a sogorod meg akar dugni.
Nem te vagy az elso a vilagtortenelemben akivel ilyesmi tortenik es nem is az utolso.
Amugy meg nyugodtan elmondhatod a felesegenek, majd ok tisztazzak egymas kozott.
ha nem szolsz es kesobb kiderul az meg szarabb lesz.
Ha tajt részeg volkót, lehet, nem emlékszik semmire. (Azt hagyjuk, hogy undorító, amit művelt, de nem ez a kérdés.)
Ha nem látszik rajta, akkor lehet, hogy nem tenném szóvá, főleg, ha amúgy jóban vagytok.
Ha emlékszik, akkor négyszemközt tájékoztatnám, hogy a tökeit letépem, és a feleségének is szólok, ha még egyszer előfordul.
Ha valóban megtörténik újra, akkor rendeznék óriási patáliát.
Viszont!
Milyen a nővéred és a te viszonyod? Milyen a nővéred és a férje viszonya? Kinek hinne a tesód?
Ha nem neked, akkor csak csendben tökön rúgnám, stb. a következő alkalommal, de nem szólnék a tesómnak. Talán...
"Ha tajt részeg volkót,"
Nem tudom, ez hogy jött össze. :)
*volt
Nem tudom hogy hinnének-e nekem. Szerintem igen mert ismernek annyira hogy ilyet nem találnék ki.
2. tudom hogy nem én vagyok az első, de naiv voltam, és nem gondoltam hogy ilyen a mi családunkban is előfordulhat.
Velem is volt ilyen. Én nem szóltam se neki, se a nővéremnek. Pont azért, mert részeg volt. Bátyámmal beszéltem meg egyébként, mert azért valakivel meg akartam beszélni, meg ő mégiscsak férfi, ő is azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, ha megint lenne ilyen, akkor ő fogja lerendezni.
Többet nem fordult elő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!