Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg ilyen világban élünk?...

Tényleg ilyen világban élünk? A sógorom nyomult rám? Közöljem vele hogy fejezze be?

Figyelt kérdés

Eléggé ki vagyok akadva. 23 éves vagyok. a nővérem 28. Van egy másfél éves gyerekük. Röviden összefoglalva a család egy hétvégét együtt kirándult, és a sógorom az egyik este elég ittas állapotban rám nyomult ( a többiek nem látták) de folyamatosan fogdosni akart, mondogatta hogy milyen jó csak vagyok, én meg csak löktem el magamtól. Másnap úgy tettem mintha mi sem történt volna, arról se volt fogalmam hogy egyáltalán ő emlékezett-e rá hogy mit csinált.. és nem tudom hogy most mondjam meg a sógoromnak hogy térjen magához? Vagy hátha nem fog többet ilyen előfordulni?

Egyébként normális családból származik, jó munkahely, megfelelő anyagiak, intelligens szülők, gyerek, és soha nem gondoltam volna hogy ilyenre képes. Nagyon ki vagyok akadva hogy így működik a világ. A nővéremről nem is beszélve. Mindene a gyerek, és bele se akarok gondolni hogy milyen lehet igazából a sógorom.

A testvéremnek nem szeretném elmondani a dolgot, mert félek hogy azonnal tönkre menne a házassága.

Ti mit tennétek a helyemben?

2016. okt. 17. 14:02
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
41%

Miért kérdezed a címben, hogy nyomul-e rád a sógorod?

Egyébként ennek semmi köze a világhoz.

2016. okt. 17. 16:09
 22/39 anonim ***** válasza:
34%
Nekem az nem tiszta, hogy molesztálás közeli állapotba issza magát, de a vérrokonnál megáll? Annyi esze van, hogy vérrokont nem erőszakol, de mindenki más meneküljön?
2016. okt. 17. 16:12
 23/39 anonim ***** válasza:
27%

Annyi a lényeg, hogy a sógorod egy disznó és kész... Olyan nincs, hogy részegen is teljesen önkívületi (majdnem ösztönlényi) állapotba kerüljön. Ahhoz, meg hogy ne emlékezzen, annyira be kellett, hogy rúgjon, hogy kb 1óra múlva lábra se bírjon állni...

Elmondom mi történt: Ittatok --> ő felbátorodott -->tetszel neki, és jött ami jött

2016. okt. 17. 16:18
 24/39 anonim ***** válasza:
11%
Tényleg ilyen világban élünk! A sógorod nyomult rád! Közöld vele, hogy fejezze be!
2016. okt. 17. 16:20
 25/39 anonim ***** válasza:
21%
Ha részegen betöri az ablakodat, elmondod valakinek vagy elsunnyogod?
2016. okt. 17. 16:23
 26/39 anonim válasza:
12%
Azonnal szólni kellett volna a nővérednek hiszen egy jellemtelen patkány ha rád mászott aki a feleségnek és egyben a gyereke anyjának húga.Ez felér egy vérfertőzéssel minden jóérzésű épelméjű ember szerint. Szóval ne reménykedj abban hogy az a mocsok nem ismétli meg akárhányszor! Két üveg bor meg egy deci tömény kell neki...később lehet már józanon is rád kap! Szóval a nővéred érdekeit vedd figyelembe nem azét a nyomvadékét, illetve ne legyél cinkostársa azzal hogy hallgatsz az esetről mert jelenleg cinkos közösséget alkotsz azzal a senkivel ami nem más mint egy testvéred elleni közösség aminek te aktív tagja vagy.Ne legyél,beszélj a tesóddal minél hamarabb, megérdemli, ő biztos száz százalékig megbízik benned!
2016. okt. 17. 16:27
 27/39 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó kretén, miért volna már ez vérfertőzés? Ha megdugok egy nőt, utána a húgát is, az vérfertőzés?
2016. okt. 17. 16:35
 28/39 anonim ***** válasza:
37%
Azt írta te iqbetyár h felér vele... Nem vérfertőzés, de rokonra hajtott rá.. Ne legyél már hülye
2016. okt. 17. 16:39
 29/39 anonim ***** válasza:
27%
Hát ha felér vele, akkor egyenlő azzal. Mondjuk azt mondod, ez felér egy sértéssel. Akkor ez nem sértés, csak majdnem? Rosszul értelmezed a "felér" szót, ergo 27 jól írja.
2016. okt. 17. 16:44
 30/39 anonim ***** válasza:
0%

Mégis mi a frászért maradtál kettesben a tajtrészeg sógoroddal?

Ráadásul ilyen közelségben, hogy még tapizni tudjon?

Tesztelted?

2016. okt. 17. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!