Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg ilyen világban élünk?...

Tényleg ilyen világban élünk? A sógorom nyomult rám? Közöljem vele hogy fejezze be?

Figyelt kérdés

Eléggé ki vagyok akadva. 23 éves vagyok. a nővérem 28. Van egy másfél éves gyerekük. Röviden összefoglalva a család egy hétvégét együtt kirándult, és a sógorom az egyik este elég ittas állapotban rám nyomult ( a többiek nem látták) de folyamatosan fogdosni akart, mondogatta hogy milyen jó csak vagyok, én meg csak löktem el magamtól. Másnap úgy tettem mintha mi sem történt volna, arról se volt fogalmam hogy egyáltalán ő emlékezett-e rá hogy mit csinált.. és nem tudom hogy most mondjam meg a sógoromnak hogy térjen magához? Vagy hátha nem fog többet ilyen előfordulni?

Egyébként normális családból származik, jó munkahely, megfelelő anyagiak, intelligens szülők, gyerek, és soha nem gondoltam volna hogy ilyenre képes. Nagyon ki vagyok akadva hogy így működik a világ. A nővéremről nem is beszélve. Mindene a gyerek, és bele se akarok gondolni hogy milyen lehet igazából a sógorom.

A testvéremnek nem szeretném elmondani a dolgot, mert félek hogy azonnal tönkre menne a házassága.

Ti mit tennétek a helyemben?

2016. okt. 17. 14:02
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
39%

Én egyelőre hallgatnék mint a sír, mert nem szívesen kavarnék bele egy kisgyerekes, rendben levő család életébe, különösen mert a sógor részeg volt és lehet nem is emlékszik semmire.

Ráadásul a nővérednél sem lennél népszerű, hidd el!

Viszont ha megismétlődne, akkor azonnal, - akkor és ott - hívnám a nővéremet, hogy állítsa le a férjét és megmondanám, hogy ez már nem az első eset.

2016. okt. 17. 14:36
 12/39 anonim ***** válasza:
54%

Butaság ezt túllihegni, ittas volt, ilyenkor kb. dugnánk minden jobb nőt, aki nem közeli vérrokon. Persze kultúrembernek (ezért is) nem illik berúgnia, de az társadalmilag azért elfogadott, ha férfibarátai körében néha elengedi magát az ember, aki közvetlenebb az tévesen úgy érzi, hogy ezt csajokat is tartalmazó baráti társaságban is megteheti. (Ebből már lehetnek bajok, utolsó nagy iszogatásaink ógy 15 éve voltak, de akkor nálunk is előfordult, hogy piásan másik barát csajára nyomultunk, vagy olyanra akitől józanul tényleg nem akartunk volna semmit)

Sógorhoz, sógornőhöz sokan úgy viszonyulnak, mint közeli baráthoz.

2016. okt. 17. 14:52
 13/39 anonim ***** válasza:
36%
Ne gondold, hogy ennyire akar, részeg volt, ennyi.
2016. okt. 17. 14:52
 14/39 anonim ***** válasza:
61%

Fordítsuk meg a kerdest: a ferjem ittasan ranyomult a hugomra.

Akarnatok tudni?

Akarjátok tudni, hogy a párotok ittasan másra nyomul? Elnézőek lennetek vele, mert ittas volt?

2016. okt. 17. 15:01
 15/39 anonim ***** válasza:
19%
Inkább az a kérdés, hogy elnézheti-e nő ha férje lerészegedik. Ha nő lennék akkor inkább azt nézném el, hogy szűk családi körben botlik meg valaki egyszer iszogatással, mint hogy barátaival iszogat (mert ilyenkor mennek el néha k...ázni olyanok is, akiknek egyébként eszébe sem jutna).
2016. okt. 17. 15:07
 16/39 anonim ***** válasza:
17%

14: én azt akarnám tudni, ugyan, hova és miért ment vele a húgom, ahol senki nem látta őket...

És kérdező, nincs mit befejezni, mert az egy alkalmat leszámítva nem akart tőled semmit.

2016. okt. 17. 15:13
 17/39 anonim ***** válasza:
19%
Az ugye nincs benne a kalapban, hogy neked még tetszik is a dolog, és idejössz a Gyakorira kvázi dicsekednie vele!?!
2016. okt. 17. 15:35
 18/39 anonim ***** válasza:
76%
Az egy dolog, hogy senki nem vette észre a nyomulást. De az sem tűnt fel senkinek, hogy kotta részeg? Mármint ha ezt "bódultjódolgában" tette és egyáltalán milyen szituációban maradtatok kettesben? Ha mindenre nem a válasz, akkor meg a sógornak négyszemközt közölni első körben, hogy "szép a család és én is nagyon kedvellek, de ha még egyszer ingerenciád támad fogdosni engem -akár emlékszel rá másnap, akár nem-, nem neked fogok szólni, hanem a nővéremnek, esetleg a szüleimnek. Szeretnéd? " Kedvelni lehet nem nagyon fog, de nem is az a dolga, viselkedjen apaként, férjként, aztán ha hiúságában megbántódik, az már az ő baja, ne ám már még Te érezd kellemetlenül magad. Jobb az egyenes út. A görbe, hátúlról megkerülős, mindíg újabb kanyarokhoz vezet.
2016. okt. 17. 15:58
 19/39 A kérdező kommentje:

Lehet igaza van a 12. válaszolónak, pont azért vagyok kiakadva ettől az egész dologtól... :D

A kötekedőknek: egyébként cigizni mentünk ki

Valószínű hogy most nem mondok senkinek semmit, de ha még egyszer előfordul, akkor a sógorommal nem fogok szépen beszélni... de részegen mostmár jobb ha kerülöm a társaságát. ..

Köszönöm a normális válaszokat!

2016. okt. 17. 15:59
 20/39 A kérdező kommentje:

18:

A részegséget nyilván mindenki látta. De szerintem azóta se gondolja róla senki hogy ilyet tenne. Dohányozni mentem ki vele este.

Ha legközelebb előfordul kb azt fogom neki mondani amit leírtál! Köszi a választ.

2016. okt. 17. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!