Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg ilyen világban élünk?...

Tényleg ilyen világban élünk? A sógorom nyomult rám? Közöljem vele hogy fejezze be?

Figyelt kérdés

Eléggé ki vagyok akadva. 23 éves vagyok. a nővérem 28. Van egy másfél éves gyerekük. Röviden összefoglalva a család egy hétvégét együtt kirándult, és a sógorom az egyik este elég ittas állapotban rám nyomult ( a többiek nem látták) de folyamatosan fogdosni akart, mondogatta hogy milyen jó csak vagyok, én meg csak löktem el magamtól. Másnap úgy tettem mintha mi sem történt volna, arról se volt fogalmam hogy egyáltalán ő emlékezett-e rá hogy mit csinált.. és nem tudom hogy most mondjam meg a sógoromnak hogy térjen magához? Vagy hátha nem fog többet ilyen előfordulni?

Egyébként normális családból származik, jó munkahely, megfelelő anyagiak, intelligens szülők, gyerek, és soha nem gondoltam volna hogy ilyenre képes. Nagyon ki vagyok akadva hogy így működik a világ. A nővéremről nem is beszélve. Mindene a gyerek, és bele se akarok gondolni hogy milyen lehet igazából a sógorom.

A testvéremnek nem szeretném elmondani a dolgot, mert félek hogy azonnal tönkre menne a házassága.

Ti mit tennétek a helyemben?

2016. okt. 17. 14:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
68%

Nehogy már még ő legyen a hibás, mert a sógora nem tud viselkedni.Az meg csak kifogás, hogy részeg volt. Aki nem tudja, hogy hol a határ, az ne is igyon, ennyi.Ha meg engem fogdosna valaki, akitől nem akarok semmit, úgy pofon vágnám, ha meg még a tesóm férje, akkor főleg.

Amúgy a helyedben egyelőre én se szólnék, de vigyáznék vele rendesen és nyitva tartanám a szemem. Ki tudja mit csinál máskor is, ha ezt veled eljátszotta...

2016. okt. 17. 18:44
 32/39 anonim ***** válasza:
21%

Az első félreérthető rezdülésre is a helyére irányítottam volna, értésére adva, hogy kikérem magamnak, s tiltott területre merészkedett. Keményen.

Ha ő úgy érezte, hogy megteheti, ha annyiban hagytad, biztatásnak is vehette.

Sok a bunkó, tapló férfi, akinek nem számít, ha a testvérének a boldogsága, simán tönkretenné a házasságát, de mindig kettőn áll a vásár. Vajon te félreérthetően viselkedtél-e, talán imponált neked.

Tarts önvizsgálatot te is.

2016. okt. 17. 19:12
 33/39 anonim ***** válasza:
31%

FOLYAMATOSAN fogdosni akart? Miért nem tudtál elmenni az első tolakodó jelre? Együtt rúgtatok be?

OK, felháborodtál, de csak nem toltad el a biciklit. :(

2016. okt. 17. 23:15
 34/39 anonim ***** válasza:
58%
Gondolom, kérdező, vetted a levegőt, és közben fel-le emelkedett a mellkasod... ez nagyon ingerelhette. A te hibád. Legközelebb ne lélegezz, ha meglátod.
2016. okt. 18. 00:52
 35/39 anonim ***** válasza:
23%
Némiképp te is hibás vagy, hogy nem hagytad faképnél a részeg disznaját.
2016. okt. 18. 08:52
 36/39 anonim válasza:
29-es komoly értelmezési zavart okoz a felér szó jelentése neked. Az hogy felér valami valamivel az azt jelenti hogy egy adott dolog olyan mint valamely más dolog. De nem egyenlő azzal mert akkor az egyenlő vagy az ugyan olyan kifejezést használjuk!Egy nagyon egyszerű példával így néz ki: Ha meglátsz egy nőt akire azt mondod felér a szépsége Ördög Nóráéval akkor az nem azt jelenti hogy a szép nő Ördög Nóra ugyebár. Remélem érthető! 28-as értelmezte helyesen a bejegyzésemet.
2016. okt. 20. 21:38
 37/39 anonim ***** válasza:

üdv a családban.. :(

nálunk is hasonló a helyzet, négy gyerekük van a nővéremmel, a nővérem nagyon szereti, a de a féreg mindig más nők után pislog és baromira kétszínű kihasználja a tesóm naivságát, ha valaki próbálja megbuktatni jön a színészkedés,álszenteskedés.

próbáltam már célra vezetni de nem lehet,

úgy gondolom hogy elérte idejét az állkapocs, és más hasüregi szervek egyengetési ideje.

sajnos vagy nem sajnos, ezeken a nyomorékokon más "orvosi" beavatkozás nem segít.

a válaszom a kérdésedre:

nyugodtan, sőt testvéri kötelességedből számolj be hogy mit csinált,

és legyen csak elszámoltatva, ha nem tetszik neki akkor kalap kabát, nehogy már olyan ember neveljen egy közös gyereket aki ekkora kretén.

és holnapután meg édesanyátokat akarja majd ágyba vinni ???

2016. okt. 21. 22:02
 38/39 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Ha megnezed a cikket, abbol kiderul, hogy Grof Batthyany Lajos, az elso magyar miniszterelnok, a felesege testveret is kezelgette, annyira elvoltak, hogy a felesege huga vitte be neki a kest a bortonbe

2016. nov. 1. 13:14
 39/39 anonim ***** válasza:
Uristen egy férfi rányomult egy nőre, milyen világot élünk? Ne legyünk már ennyire érzékenyek, ennél csak durvább dolgok történnek a mindennapokban...
2018. febr. 18. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!