Masodunokatesomal egymásba szeretünk most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az ő dedije es az en dedim edestesok voltam. Sosem tarta anyam sem veluk a kapcsolatott es en sem lattam ez elott sosem nem évek ota vagyunk egyutt de nekem ő az igazi nem tudnam ki verni a fejembol es ő is szeret. Mar utana olvastam hogy a hazasagot nem tiltja semmi. De ha szeretnénk gyereket akkor kb 7-9% az esély rá hogy baj lesz... azt viszont nem.szeretnem! De azt sem akarok hogy ne legyünk együtt. Mit tegyek? 20éves fiu vagyok#szerelem #Rokonság.Család.Testvér.unokatestvér.
2018. aug. 19. 20:54
11/18 anonim válasza:
Egyél, igyál, szaporodj. Már másodunokatestvérként is olyan távoli a rokonsági fok, hogy gyakorlatilag rizikó nélkül vállalhattok gyereket. Mintha idegenek lennétek. Harmadunkoatestvér meg mintha idegen lenne. Hajrá!
12/18 anonim válasza:
Nem feltétlenül az első generációval lesznek a valódi problémák.
13/18 anonim válasza:
Ha nagyon kicsit is , de van vérrokonság!!!
Az a 7-9 % pont elég hogy hülye gyerekek legyenek.
14/18 anonim válasza:
Nekem ez olyan távoli rokonsági fok, hogy szerintem rengetegen vannak akik nem is tudnak róla. Semmi baj nem lesz belőle. Legalábbis nem nagyobb kockázattal mint bárki más házaspárnál gyermekvállaláskor.
15/18 anonim válasza:
Látod, hogy itt a gyíkon is mennyi hülye van.
Ezért egyáltalán nem fog feltűnni, ha nem lesz 100-as a gyerek...
17/18 anonim válasza:
Hát, engem ez túlságosan zavarna, de te tudod.
18/18 anonim válasza:
Egyebkent, siman lehet, hogy egeszseges gyereketek születne, de az ebből adódó problemak az unokakon, dedunokákon is "lecsapódhat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!