Szerintetek is gáz a helyzet?
Ma tartottuk a kisfiam keresztelőjét. /illetve a szülinapját, a párom szülinapját, mindent egy kalap alatt/ Elég nagyszabasú buli lett, anyósommal szerveztük /igen, ilyen is van, imádom, mintha az anyukám lenne/. Szóval jó kis bulit rittyentettünk, meghìvtunk minden rokont, barátot, szomszédot...stb.
Éppen az ebédhez készülődtünk, mikor anyósom huga megjelent a párjával két nagy ételhordóval a kezében, a következőt mondva: A templomba eljöttek,mert ott hüvös volt,de itt csak a kajájért jöttek, mert nem akarják nézni, hogy mindenki leissza magát.
Én nem szóltam semmit, anyósom pedig csomagolt el nekik a menüből. De azóta se tudok ezen túljutni. Egy majd 50 éves nőröl és 36 éves pàrjàról van szó, tehàt azt se lehet mondani, hogy a "mai fiatalság"...
Tényleg nagyon gáz! Én biztos nem adtam volna, csak kajáért ne jöjjenek! Minimális tisztelet egy fél óra ottartózkodással belefért volna nekik.
De hogy tudd, ezt is lehet fokozni. Mikor volt az esküvőm, párom rokonságágól volt egy család. Elég sok étel megmaradt, ezért szóltak, ha lehet vinni , ők elfogadják. Természetesen csomagoltunk nekik. Alig kért még más is, így sok mindent kaptak. 2 nap múlva felhívtak, hogy szeretnének engem és páromat meghívni ebédre. Örömmel elfogadtuk a meghívást. Szerinted mi volt az asztalon? A mi esküvői menünk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!