Szerintetek is gáz a helyzet?
Ma tartottuk a kisfiam keresztelőjét. /illetve a szülinapját, a párom szülinapját, mindent egy kalap alatt/ Elég nagyszabasú buli lett, anyósommal szerveztük /igen, ilyen is van, imádom, mintha az anyukám lenne/. Szóval jó kis bulit rittyentettünk, meghìvtunk minden rokont, barátot, szomszédot...stb.
Éppen az ebédhez készülődtünk, mikor anyósom huga megjelent a párjával két nagy ételhordóval a kezében, a következőt mondva: A templomba eljöttek,mert ott hüvös volt,de itt csak a kajájért jöttek, mert nem akarják nézni, hogy mindenki leissza magát.
Én nem szóltam semmit, anyósom pedig csomagolt el nekik a menüből. De azóta se tudok ezen túljutni. Egy majd 50 éves nőröl és 36 éves pàrjàról van szó, tehàt azt se lehet mondani, hogy a "mai fiatalság"...
Ha igaz a kérdés, akkor én a nap hőse díjat lazán odaadnám neki XD
mifelénk az ilyet élelmesnek/életrevalónak hívják.
(mondjuk a helyedben én akkor láttam volna utoljára)
Fuuuh ez durva azért!
Igen, ez gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!