Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy vegyem ra a párom, hogy...

Hogy vegyem ra a párom, hogy ne utasítsa el teljesen a húgát?

Figyelt kérdés

A barátom nem mondja, de látom, hogy nagyon haragszik a húgára, amiért az fájdalmat okozott a szüleinek azgal, hogy olyan sráchoz ment hozzá akit ők nem kedvelnek (plusz elég nagy anyagi kárt okozott, amit most nem akarok leírni, de azóta sem fizettek vissza a férjével).

Én valamennyire megértem őket, de a barátom kb kitagadta a húgát, ha valami ünnepre elhívják, csak a szülei mennek el, a párom nem látogatja soha a testvérét.

Szeretném, ha megértené, hogy a testvére és ha jobb lenne a kapcsolatuk, neki is jót tenni.

Szerintetek meg tudom ezt értetni vele? Vagy ne is ártsam bele magam, semmi közöm hozzá?

Köszönök minden veleményt

2018. aug. 15. 11:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
36%
Majd idővel megbékél. Ne erőltesd. Lehet addigra mire kibékülnek már rég nem lesztek együtt. csak vicceltem.
2018. aug. 15. 11:03
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem hagyd rájuk. Valószínűleg én sem örülnék a helyükben.
2018. aug. 15. 11:04
 3/20 A kérdező kommentje:

Lassan négy éve vagyunk együtt és együtt is tervezzük a jövőt.

Nem tudom, mennyire van "jogom" ebben véleményt nyilvanítani, de családtagnak tekintenek a szülei is, én meg csak jót szeretnék nekik.

2018. aug. 15. 11:06
 4/20 anonim ***** válasza:
72%
Beszélj vele erről nyíltan, de ne erőltesd rá, hiszen ezek szerint valamennyi alapja van a haragjának. Nem tudom, mennyire friss az ügy, de kell, hogy halványodjanak az emlékek. :)
2018. aug. 15. 11:07
 5/20 A kérdező kommentje:
4: a lánynak már gyereke is született. Szerintem neki is nagyon rossz, hogy azért, mert valakit szeret, teljesen elutasítja a bátyja
2018. aug. 15. 11:09
 6/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem akarod elmarni magad mellől a párod, akkor hagyd békén és ne próbálj meg beleszólni. Neked ehhez semmi jogod, majd megbékél, ha megbékél, ha pedig nem, akkor az az ő döntése.
2018. aug. 15. 11:27
 7/20 A kérdező kommentje:
6.: csak tudod már elegem van a morgásáb, meg hogy évek óta hallgatom, hogy szidja. Erre meg én nen vagyok már kívancsi
2018. aug. 15. 11:29
 8/20 anonim ***** válasza:
39%
Bűnöző a húga férje?
2018. aug. 15. 11:32
 9/20 anonim ***** válasza:
96%

7

*(plusz elég nagy anyagi kárt okozott, amit most nem akarok leírni, de azóta sem fizettek vissza a férjével).

Van az a pont, és van az a pillanat, amikor egy családi kapcsolat véglegesen lezárul, mert az illető bebízonyította, hogy semmi köze sem a családi kötelékhez, sem az érzéshez, ami egy tetvérrel összeköt.

Amikor eljöün ez a pont, a másik ember véglegesen lezárja az adott rokoni szálat, kapcsolatot.

Távolról megbocsájtja elengedi, de többet köszöni nem kér sem a kapcsolatból, sem az emberből.

Ezt tilos eröltetni, főleg úgy ha teljesen tisztában van azzal a párod, hogy ha a másik embernek adódna alkalom ismét, hogy hátbaszúrja a másik embert, akkor simán megtenné, mert szinte várja az adott alkalmat. És nem testvére, hanem ellensége.

Szóval ne eröltesd. Ennek vége.

2018. aug. 15. 11:34
 10/20 A kérdező kommentje:
8.: nem
2018. aug. 15. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!