Hogy vegyem ra a párom, hogy ne utasítsa el teljesen a húgát?
A barátom nem mondja, de látom, hogy nagyon haragszik a húgára, amiért az fájdalmat okozott a szüleinek azgal, hogy olyan sráchoz ment hozzá akit ők nem kedvelnek (plusz elég nagy anyagi kárt okozott, amit most nem akarok leírni, de azóta sem fizettek vissza a férjével).
Én valamennyire megértem őket, de a barátom kb kitagadta a húgát, ha valami ünnepre elhívják, csak a szülei mennek el, a párom nem látogatja soha a testvérét.
Szeretném, ha megértené, hogy a testvére és ha jobb lenne a kapcsolatuk, neki is jót tenni.
Szerintetek meg tudom ezt értetni vele? Vagy ne is ártsam bele magam, semmi közöm hozzá?
Köszönök minden veleményt
Lassan négy éve vagyunk együtt és együtt is tervezzük a jövőt.
Nem tudom, mennyire van "jogom" ebben véleményt nyilvanítani, de családtagnak tekintenek a szülei is, én meg csak jót szeretnék nekik.
7
*(plusz elég nagy anyagi kárt okozott, amit most nem akarok leírni, de azóta sem fizettek vissza a férjével).
Van az a pont, és van az a pillanat, amikor egy családi kapcsolat véglegesen lezárul, mert az illető bebízonyította, hogy semmi köze sem a családi kötelékhez, sem az érzéshez, ami egy tetvérrel összeköt.
Amikor eljöün ez a pont, a másik ember véglegesen lezárja az adott rokoni szálat, kapcsolatot.
Távolról megbocsájtja elengedi, de többet köszöni nem kér sem a kapcsolatból, sem az emberből.
Ezt tilos eröltetni, főleg úgy ha teljesen tisztában van azzal a párod, hogy ha a másik embernek adódna alkalom ismét, hogy hátbaszúrja a másik embert, akkor simán megtenné, mert szinte várja az adott alkalmat. És nem testvére, hanem ellensége.
Szóval ne eröltesd. Ennek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!