Szerintetek mit csináljak most? Teljesen megdöbbentem, hogy rákos!
Sziasztok!
Van egy nagynéném amikvel kb 1-2 éve már nem nagyon tartjuk a kapcsolatot! Ma beszélgettem a többi rokonokkal, ismerősökkel és kiderűlt, hogy tüdőrákja van. Próbáltuk hívni anyuékkal őt is meg a férjét és a lányát, de senki nem karta felvenni. Ezért betelefonáltunk a kórházba, (mert elméletileg a többiek szerint ott van, de ők sem tudták pontosan mert nem beszél velük sem) és kiderűlt, hogy tényleg bent volt ma engedték ki. Holnap szeretném meglátogatni, de úgy gondolom nem akar kapcsolatot tartani a rokonsággal. Szerintetek mit csináljak?
Te normális vagy?
Ő beteg, halálos. Valszeg azokkal akar lenni, akiket szeret stb, nem huszadrangú rokonokkal. Nem véletlen, hogy nem szóltak neked. Önző vagy
ennél nincs szánalmasabb, mint amit te meg a családod csináltok.
Eddig tettetek rá magasról, él-e agy hal.
Most is az a fontos, hogy ti mit akartok... majd ha meghal neadjisten, akkor meg sajnáltatjátok magatokat, hogy elhunyt egy szeretett rokon.
Hányinger banda.
Azért a rák nem egyenlő azzal, hogy halálos is.
De ne menjetek el, nem akar látni titeket, ezt fogadjátok el. Én rokonaim se tudják férjem részéről, hogy rákos vagyok már másfél éve. Pedig 2 borzasztó nagy operációm is volt. Apa és anya testvérei se tudják. És ez így van jól. Ha valamelyik beállítana, hogy szia mizu, hallom rákos vagy hát kivágnám, mint macskát üríteni.
Azt nem tudjuk, hogy halálos-e. Viszont a lánya üngyilkos akar lenni mert azt mondja nem sok van neki hátra. Ezt is csak a rokonok gyerekeitől tudjuk. Senkivel sem akar beszélni.
Mint mondtam, nem csak rajtunk állt, hogy megyünk-e vagy sem. Természetesen segítséget kértek néha néha pl karácsonykor is pénzt kértek apa vitt is nekik. Nem érzem szánalmasnak se magam sem pedig a családom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!