Szerintetek mit csináljak most? Teljesen megdöbbentem, hogy rákos!
Sziasztok!
Van egy nagynéném amikvel kb 1-2 éve már nem nagyon tartjuk a kapcsolatot! Ma beszélgettem a többi rokonokkal, ismerősökkel és kiderűlt, hogy tüdőrákja van. Próbáltuk hívni anyuékkal őt is meg a férjét és a lányát, de senki nem karta felvenni. Ezért betelefonáltunk a kórházba, (mert elméletileg a többiek szerint ott van, de ők sem tudták pontosan mert nem beszél velük sem) és kiderűlt, hogy tényleg bent volt ma engedték ki. Holnap szeretném meglátogatni, de úgy gondolom nem akar kapcsolatot tartani a rokonsággal. Szerintetek mit csináljak?
Boldogok a lelki szegények...
Ez jut eszembe, amikor valaki azt hiszi ide emberek csak frusztrációt levezetni járnak.
Biztos van ilyen is, de az a lelki szegény kategóriába tartozik. Szerintem...
A Kérdező és annak a válaszadó helyében aki a válaszokat erőfitoktatásnak titulálta, önvizsgálatot, szövegértési gyakorlatokat és szimpla gondolkodást javasolnék, hiszen ha valaki nem veszi észre, hogy a sok válasz közt egyedül van a véleményével, annál baj van...
Tényleg nem az a löksi, aki szembe megy a forgalommal az autópályán, hanem a többi sofőr??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!