Nektek is megromlott a házasságotok a gyermekvállalást követően?
Ha nem tudod rábírni, hogy a gyerektől külön szobában legyetek, hogy legyen időnként szex közöttetek és legyetek időnként kettesben is, akkor ez menthetetlen!
Azért mondjuk rövid úton kiakadnék, hogy azért cseszeget, hogy szüleid miért nem adtak pénzt családi házra.
1. Miért pont a te szüleid? Pumpolja a saját szüleit, ha neki ez kell.
2. Felnőtt embert miért segítene mégoly gazdag szülője is? Lakásotok eszerint van, normálisan megéltek, jó állásotok van. Ha többre vágytok, nektek illene előteremteni a rá valót. Ha az ő vágya ez, akkor elsősorban neki.
Én óva intenélek attól, hogy valami hatalmas hitelbe belelépj a családi ház miatt. Ott se érezné magát jól a feleséged, biztos lehetsz benne.
A helyedben én még ma kiköltöznék a gyerekszobából, bármekkora cirkusz lesz ebből. Aztán ha semmi nem változik, kb. egy hónap múlva keresnék egy párterápiával foglalkozó pszichológust és egy válóperes ügyvédet. A válóperes ügyvéddel végigbeszélném, hogy anyagilag meg egyebekben mire számíthatok, ha elválunk. A párterápiás szakembert is felkeresném egyedül, és tanácsot kérnék, hogyan tudnám rávenni a feleségemet, hogy eljöjjön velem őhozzá. Utána a feleségemnek megmondanám, hogy ez így nem házasság: nincs szex, nem vagyunk kettesben, és ráadásul még a légkör is rossz. Megmondanám, hogy én meg akarom menteni a házasságunkat, ezért kerestem egy párterápiás pszichológust. Szeretném, ha felkeresnénk. Ha nem akarja, akkor próbálnám mindazt bevetni, amit tanácsként esetleg mondott a pszichológus. Ha nem járok eredménnyel, akkor pár héttel később újra megkeresném a válóperes ügyvédet és elindítanám a válást.
Ha elindul a válás, a legutolsó pillanatig nyitva hagynám a lehetőséget, hogy visszacsináljuk, ha ő valóban hajlandó változtatni az eddigi felálláson.
Ha megtörténik a válás, szinte biztos, hogy nála marad a gyerek, neked a fizetésed kb. 20%-a gyerektartás lesz. A maradékból, plusz a lakás árának feléből (ha együtt vettétek a lakást) próbálhatsz új egzisztenciát teremteni.
Ilyen nővel hogy tudtál egyáltalán a gyerekbállalásig eljutni?
Remek anya, lehet, csak éppen mindenért kioktat meg beszólogat... őszintén? Kéne a francnak ilyen nő, gyerek ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!