Mi a véleményetek? Picit fura sztori
Történet az, hogy megismerkedtem egy lánnyal, beszélgetünk ilyesmi, és hát.. össze jöttünk. Viszont akadt egy bajocska amiről se én, se a leányzó nem tudott..
Az én apukámnak az apja és a leányzó anyukájának az apja másod vagy első unokatestvére volt.
Nem értek az e féle család fa vissza vezetéshez de ha jól sejtem ez rokonság igaz?
Nem történt semmi köztünk! Csupán a nagy döbbentség mert nem is ismertük egymást úgy, véletlen során mint ahogy kiderült ez is hogy a papák másod fokú uncsik voltak.
Tanácsot véleményt kérek
Ne ítéljetek el semmi nem történt köztünk és tényleg puszta véletlen során alakult így ahogy!
Köszönöm előre is!
Szóval harmad vagy negyed unokatestvérek vagytok, ha a közös ősnek nem volt egy komoly génmutációja, amely mindkét ágon végigöröklődött, akkor simán vállalhatnátok gyereket is.
Ha megfelelő távolságra megyünk vissza az időben, akkor kiderül, hogy mindenki rokon valamilyen fokban.:)
Szüleimnek nem merek egyenlőre szólni hisz fogalmam sincs mitévő legyek
, #3 kommentelő
Igen elég furán hangzik ezért is nagy a döbbentség és az aggodalom hogy most hogyan is tovább illetve nem akarok semmi féle bajt sem későbbiekben.
Elég távoli lehet végeredményben hisz nem is ismertük egymást eddig..
Vagy valami galiba történhetett az előző generációban és megszakadt a kapcsolat fogalmam sincs mire gondoljak tényleg
De nagyon szépen köszönöm az értelmes segítőkész hozzá szólásokat!
Laikusként ez nagyon távoli rokonságnak tűnik.
Figyu, ha szeretnéd azt a lányt és ő is téged, akkor a kis lelketek megnyugtatására akár egy genetikust is megkereshettek.
Csakhogy ne akkor derüljön ki esetleg valami genetikai defekt a felmenőknél, amikor már full szerelem van és esetleg komolyabb jövőt terveztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!