Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Illetlenség, hogy ha itt van...

Illetlenség, hogy ha itt van a nagybátyám, nem megyek ki köszönni, hanem bezárkózom a szobába, akár 2 órára is?

Figyelt kérdés
Megmomdom őszintén,nem bírom

2018. márc. 2. 16:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%
#10: Jó, de hogy lehet úgy felfogni, hogy észre sem vette? Ezesetben csak annyi törtenik, hogy az illetlenség, hazugsággal párosul.
2018. márc. 2. 17:11
 12/28 anonim ***** válasza:
64%
Hát, igen, szerintem illetlenség, de ha szüleid nem teszik szóvá, akkor semmi gond. Akkor nálatok ez a "természetes", bár kétlem. Valószínűbb, hogy ég a képük miattad.
2018. márc. 2. 17:14
 13/28 anonim válasza:
43%
Nem illetlenseg, nem kell mindenkivel jopofizni.
2018. márc. 2. 17:14
 14/28 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ezt nem lehet "fekete-fehér" nézőpontból nézni, egyrészt kívülállónak illetlenségnek tűnhet, aztán nem lehet tudni, Kérdező miért nem kedveli az illetőt, lehet, hogy nyomós oka van így érezni.
2018. márc. 2. 17:15
 15/28 anonim ***** válasza:
78%
#13: Azért a köszönés és a jópofizás, nem ugyanaz.
2018. márc. 2. 17:33
 16/28 anonim ***** válasza:
64%
Nem, irtó nagy bunkóság...
2018. márc. 2. 17:53
 17/28 anonim ***** válasza:
66%
Nem bírod? Oké. De ettől még kínos helyzetbe hozod a szüleidet a viselkedéseddel. Az sem zavar?
2018. márc. 2. 17:56
 18/28 anonim ***** válasza:
50%
Miért kellene kimenned?Lehet csak átugrott beszélgetni kicsit a szüleiddel.
2018. márc. 2. 18:00
 19/28 anonim ***** válasza:
66%

Nekem is volt olyan rokonom, aki köszönés helyett amint meglátott, már kiabált velem, meg fegyelmezett indokolatlanul gyerekkoromban, volt hogy nem mentem ki és ugyanezt kaptam: "jajj milyen illetlenség, felháborító".

Szinte mindig ilyen volt.

2018. márc. 2. 18:03
 20/28 anonim ***** válasza:
39%

Látom itt már csak ilyen "fekete-fehér" nézőpont alakult ki a kérdésben, ami szerintem nem helyes, mert az élet nem fekete-fehér.

Az, hogy mások mit gondolnak az adott illetőről ha nem köszön vagy megpróbál elkerülni valakit, szerintem nem releváns, ha ezt okkal teszi, mert mondjuk szorong az illető viselkedésétől...

2018. márc. 2. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!