Illetlenség, hogy ha itt van a nagybátyám, nem megyek ki köszönni, hanem bezárkózom a szobába, akár 2 órára is?
Figyelt kérdés
Megmomdom őszintén,nem bírom2018. márc. 2. 16:26
11/28 anonim válasza:
#10: Jó, de hogy lehet úgy felfogni, hogy észre sem vette? Ezesetben csak annyi törtenik, hogy az illetlenség, hazugsággal párosul.
12/28 anonim válasza:
Hát, igen, szerintem illetlenség, de ha szüleid nem teszik szóvá, akkor semmi gond. Akkor nálatok ez a "természetes", bár kétlem. Valószínűbb, hogy ég a képük miattad.
13/28 anonim válasza:
Nem illetlenseg, nem kell mindenkivel jopofizni.
14/28 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet "fekete-fehér" nézőpontból nézni, egyrészt kívülállónak illetlenségnek tűnhet, aztán nem lehet tudni, Kérdező miért nem kedveli az illetőt, lehet, hogy nyomós oka van így érezni.
15/28 anonim válasza:
#13: Azért a köszönés és a jópofizás, nem ugyanaz.
17/28 anonim válasza:
Nem bírod? Oké. De ettől még kínos helyzetbe hozod a szüleidet a viselkedéseddel. Az sem zavar?
18/28 anonim válasza:
Miért kellene kimenned?Lehet csak átugrott beszélgetni kicsit a szüleiddel.
19/28 anonim válasza:
Nekem is volt olyan rokonom, aki köszönés helyett amint meglátott, már kiabált velem, meg fegyelmezett indokolatlanul gyerekkoromban, volt hogy nem mentem ki és ugyanezt kaptam: "jajj milyen illetlenség, felháborító".
Szinte mindig ilyen volt.
20/28 anonim válasza:
Látom itt már csak ilyen "fekete-fehér" nézőpont alakult ki a kérdésben, ami szerintem nem helyes, mert az élet nem fekete-fehér.
Az, hogy mások mit gondolnak az adott illetőről ha nem köszön vagy megpróbál elkerülni valakit, szerintem nem releváns, ha ezt okkal teszi, mert mondjuk szorong az illető viselkedésétől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!