Csak én érzem úgy, hogy illetlenség amit tesznek?
Itt szerintem inkább azzal van gond, ahogy a srác hozzáállt. Olyan megjegyzést tett, ami azonnali ellenszenv (nekem is az lenne), miszerint majd mindenki utál téged. Kb. mintha kifejezetten a te gyereked ellen szólna a dolog.
Ehhez képest még azt sem tudjuk, hogy ezt csak a pasikezdemény találta ki, vagy valóban ez volt a menyasszony kérése, valamint milyen az esküvő szervezése.
Itt a korrekt az lett volna, ha a srác rákérdez, hogy a gyereket készülsz-e hozni, és ha igent mondasz, akkor lehet mondani, hogy akkor természetesen fakultatív a meghívás, mert Marcsi nem akar gyereket az esküvőn, de mindenki megérti, ha így nem jönnél inkább.
Egyébként szerintem nincs azzal sem baj, ha valaki nem akar gyereksírást a saját esküvőjén, ez is tök korrekt (én is voltam olyan esküvőn, ahol semmi más nem hallatszott a vinnyogáson kívül, mert a szülő ugyebár nem akart lemaradni...), csak ezt a meghívással párhuzamosan illik jelezni, nem így utólag felböfögni, hogy ja amúgy hagyd már otthon a kölyköt, ha nem akarod, hogy mindenki rühelljen...
Itt vannak a témában tanulságos válaszok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!