Csak én érzem úgy, hogy illetlenség amit tesznek?
De ha ezt nem mondtad a srácnak/családnak, ő honnan tudja, hogy nem akartad vinni a gyereket eleve? :) Vagy hogy te annyira cuki vagy, hogy úgyis kint maradnál a gyerekkel (bár akkor minek viszed, úgy te sem vagy ott egyáltalán).
Szerintem kár volt ezen megsértődnöd, pontosabban max a srác stílusa kifogásolható.
Egyébként nálunk nemrég volt sógornőm esküvője. Csak polgári, baromi pici (gyerek miatt meglegyenek a papírok), csak a szűk család volt. Az egyik tanúnak volt egy másfél év körüli lánya, az végighisztizte az egészet, apuka nem ment ki vele. Anyuka meg elnézően mosolygott, hogy jajj, hát teljesen természetes, hogy hisztizik a gyerek, nagyon anyás, és az a baja, hogy nem lehet vele. Se a zene, se az esküszöveg, se semmi nem hallatszik a felvételeken, csak a gyerek vernyogása. És mivel ugye alig voltunk, kicsi terem...
Na, egy ilyen élmény után, ha most lenne az esküvőnk, akkor én is kapásból kitiltanék minden kisgyereket. Legyen bármilyen kicsi is az esküvő. Pedig én nagyon szeretem a gyerekeket, és soha eszembe nem jutott ilyen limit.
#25 Nem mindegy az esküvő, pontosabban a lagzi jellege sem. Gyerekkel nyilván másabb, mert rá (is) kell figyelni, elfárad, este időben leléptek, stb. Nincs az, hogy mondjuk a barátnőkkel buliztok egy jót, mert ha tündér gyereked is van, akkor sem állsz le úgy inni, táncolni, stb.
Vagy csak szimplán az, hogy a fél banda lelép este 8-kor a gyerek miatt, holott az igazi lagzi utána kezdődik, és ez zavarja a párt.
Akármi hasonló lehet az érv. :) Még akkor is, ha amúgy máskor szeretik a gyerekes baráti/családi programokat. Én magam nem csinálnám így, de meg tudom érteni.
Két gyerekem van, de az nem jelenti azt, hogy mindenhova cipelem őket.
Ha kapunk meghívást valakihez, mindig megkérdezem, hogy gyerekkel vagy nélkülük.
Nekem ez alap.
Egy polgári esküvőre konkrétan eszembe sem jutna elvinni. Egy dolgot mindig szem előtt tartok: a gyerekeim nekem a legfontosabbak a világon, de másoknak nem. Ezt tiszteletben tartom.
A kérdező azt írta:
"A srác felajánlotta,hogy menjek vele."
Nem meghívta az ifjú pár valamelyik tagja, hanem az öcs kísérője lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!