Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Csak én érzem úgy, hogy...

Csak én érzem úgy, hogy illetlenség amit tesznek?

Figyelt kérdés
Elvált vagyok és van egy 3 éves gyerekem. Van egy srác akivel bár még nem vagyunk egy pár ( 10 éve ismerjük egymást,barátok voltunk sokáig ) de lehetnénk. A testvére várandós és most lesz az esküvőjük. A srác felajánlotta,hogy menjek vele. Mondhatni természetes,hogy én mennék vele. Mentem is volna. Erre benyögte,hogy a gyerekem viszont ne hozzam mert ha sír akkor ki fog akadni a tesvére és rögtön megutál engem. Ez mi ? Nemet mondtam. Nem azért mert akartam volna vinni a gyerekem hanem azért mert rettenetes dolognak tartom ha igy állnak ehhez. Ha sírt volna akkor kiviszem,hogy ne ,,zavarja,, a szertartást. Bár azt nem tudom,hogy a testvére mit szól majd ha az ő gyereke fog sírni. Vagy azt hiszi majd nem lesz nyűgös vagy sírós ? A srác amúgy jófej kb.sajátjának tekinti a gyerekem. Csak a családja...
2017. okt. 28. 00:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
25%
Mi 2 esküvőn is voltunk az 1 éves gyerekkel. Az első az én rokonom volt így a szertartás akatt az apukájával volt kint a második a Férjem rokona így én nem vittem be. És addig bőven voltak kint játszópajtásai, mert más szülők is így tettek. Egyiknél sem volt gond ebből. Minden esküvőn van nem annyira fontos vendég aki ilyenkor kint lehet akár a gyerekkel.
2017. okt. 28. 09:21
 12/30 anonim ***** válasza:
89%
hát érthető szerintem is a nő reakciója, mert van, akinek nagyon fontos az esküvő, milliókat öl bele, évekig spórol, aztán egy vinnyogó gyerek elrontja a szép pillanatokat. Nekik annyira fontos ez az egész, hogy inkább vállalják, hogy udvariatlanok legyenek, de ez az ő napjuk, és nem rólad meg nem a gyerekedről szól. Ha nem mész el emiatt, akkor nem mész el, szerintem ők ezt megértik. Azért a fiút ne dobd egy ilyen ostoba sértődés miatt.
2017. okt. 28. 10:17
 13/30 anonim ***** válasza:
89%

Én is hidegrázást kapnék, ha az esküvőmön megjelenne valami vörösödő fejjel vonyító gyerek.

Majd ha a sajátom fog sírni? Egyrészt fogalmam sincs, lesz-e sajátom. Másrészt az már legyen az én gondom. Harmadrészt más az, ha otthon bőg a gyerek, mintha tönkreteszi valakinek az esküvőjét. Negyedrészt MIÉRT kellene odavinni? A gyerek nem élvezi, kínlódás neki, soha nem fogom megérteni, hogy páran miért ragaszkodnak hozzá mégis, hogy odacincálják...

Láthatod szomorúnak, szerintem meg az szomorú, hogy sokan összenőnek a gyerekükkel, és a gyerekre rátukmálják a nem neki való programokat, más emberekre meg rátukmálják a gyereküket.

2017. okt. 28. 11:21
 14/30 anonim ***** válasza:
91%

Most lesz esküvőm és nagyon szépen illedelmesen megkértünk mindenkit, hogy gyerek nélkül jöjjenek. Meg is értették, arra a 10 órára mindenki képes volt leszakadni róluk.

Én úgy gondolom, hogy ha kifizetek egy nap 2-3 millió forintot az eskövőmre, akkor uramobcsá' hadd legyen olyan, amilyennek én akarom. Részemről például nem csak a gyereksírás miatt, hanem mert en bloc nem akarom, hogy a gyerekek szaladgálása és visítása legyen a fő műsorszám. Azt se akarom, hogy a meghívott barátaink ne tudjanak felhőtlenül szórakozni, ne adj isten velünk inni, táncolni.

Aki ezt nem tudja megérteni (de ilyen nem volt) az ne jöjjön. Majd szervez magának esküvőt és ott lehet játszóvár is.

2017. okt. 28. 11:34
 15/30 anonim ***** válasza:
83%

szinte természetes,hogy én mennék a fiúval az esküvőre.

ebben az egészben csak te nem látod, hogy te csak egy haver vagy, eg családi barát és nem több. HA többnek tartanának, a fiú párjának, akkor talán a gyerekeddel is számolnának, így nem.

2017. okt. 28. 12:08
 16/30 anonim ***** válasza:
21%

Én is hidegrázást kapnék, ha az esküvőmön megjelenne valami vörösödő fejjel vonyító gyerek.

Én meg nem kaptam hidegrázást. Volt, aki sírt, na és? Ennyi erővel azt is kizavarnád, aki náthás, és tüsszög, fújja az orrát, mert ez a te nagy napod?

Nálunk ott volt mindenkivel a gyerek, és igen, volt, aki sírt. Nem tették tönkre a "nagy napomat", mert az nekem úgyse arról szólt, hogy akkor ma engem istenként kell tisztelni, sokkal inkább arról, hogy mindenki legyen velem együtt boldog...

Ha nem is értem meg, miért kell kitiltani a gyerekeket, úgy gondolom, ha ez a pár kérése, illik tiszteletben tartani.

2017. okt. 28. 12:13
 17/30 anonim ***** válasza:
90%

Az megvan, hogy minden ember más? Engem irritálnak a gyerekek, ennyi. Fogadni mernék, hogy van olyan dolog, ami téged zavar, engem meg nem. Nem kötnék beléd, felfogom, hogy van, ami másnak bosszantó.

2017. okt. 28. 12:18
 18/30 anonim ***** válasza:
68%
Engem nem is a gyerekek idegesítenek ilyen helyzetben, hanem a gyereküket nyilvánosan nevelni leálló szülők...
2017. okt. 28. 12:21
 19/30 anonim ***** válasza:
92%

Nem értem miért kell megsértődni egy ilyen kérésen. Nekem is van egy pici fiam, tavaly voltunk esküvőn, akkor szóltak, hogy gyerekmentes lesz a party. Nem sértődtünk meg, a pár kérését tiszteletben tudtuk tartani és tudom, hogy nem a gyerekkel van bajuk :) csak egy nyugodt és galiba mentes szertartást és lagzit szerettek volna.

Nagybatyám esküvőjét 10 éve, unokatesómét tavaly cseszte el egy elkényeztetett kiskölök, apja-anyja nem fogta meg egyiket sem és vitte ki, mikor műsort csináltak a szertartáson értsd. nem hallottunk semmit :/ de a házasulók is idegesek voltak. Unokatesóm menyasszonya sírva is fakadt, nekik bemászkált egy kisleány a menyasszonyt megsimizni, a fotókon kb. mind ott van (a szertartásos képrken). Egyszóval gyalázat, hogy felnőttek nem tesznek semmit, kb. a fejükre nőtt a gyerek. Minden róluk szól.

2017. okt. 28. 13:21
 20/30 A kérdező kommentje:
Hű mennyi válasz érkezett. Próbálok mindenre válaszolni. Ha hatalmas és extra esküvőről lenne szó akkor érthető lenne a nagy felhajtás. Ez viszont egy gyors esküvő lesz ( hogy a szülés előtt meglegyenek a papírjaik ) Ráadásul csak polgárit tartanak mert ateisták. Én mint írtam ( sokan szerintem nem olvasták végig a kiegészítő válaszomat ) nem is akartam és akarnám vinni a gyerekemet ha pedig mégis ott lett volna és ne adj Isten sírt volna kivittem volna. Azon akadtam fent,hogy egy ilyen elég csúnya stílusban jelezte nekem a srác az egészet. Amúgy meg lehet,hogy nem tartanak többnek barátnál ( mármint a család ) A srác viszont azt várja mikor kérheti meg a kezem...Csak én nem vagyok biztos a dolgomban...Egyszer már rosszul döntöttem...Óvatosabb vagyok érthető okokból :) Természetesen nem a mostani dolog a döntő a kapcsolatban. Köszönöm Mindenkinek a választ !
2017. okt. 28. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!