Csak én érzem úgy, hogy illetlenség amit tesznek?
Én is hidegrázást kapnék, ha az esküvőmön megjelenne valami vörösödő fejjel vonyító gyerek.
Majd ha a sajátom fog sírni? Egyrészt fogalmam sincs, lesz-e sajátom. Másrészt az már legyen az én gondom. Harmadrészt más az, ha otthon bőg a gyerek, mintha tönkreteszi valakinek az esküvőjét. Negyedrészt MIÉRT kellene odavinni? A gyerek nem élvezi, kínlódás neki, soha nem fogom megérteni, hogy páran miért ragaszkodnak hozzá mégis, hogy odacincálják...
Láthatod szomorúnak, szerintem meg az szomorú, hogy sokan összenőnek a gyerekükkel, és a gyerekre rátukmálják a nem neki való programokat, más emberekre meg rátukmálják a gyereküket.
Most lesz esküvőm és nagyon szépen illedelmesen megkértünk mindenkit, hogy gyerek nélkül jöjjenek. Meg is értették, arra a 10 órára mindenki képes volt leszakadni róluk.
Én úgy gondolom, hogy ha kifizetek egy nap 2-3 millió forintot az eskövőmre, akkor uramobcsá' hadd legyen olyan, amilyennek én akarom. Részemről például nem csak a gyereksírás miatt, hanem mert en bloc nem akarom, hogy a gyerekek szaladgálása és visítása legyen a fő műsorszám. Azt se akarom, hogy a meghívott barátaink ne tudjanak felhőtlenül szórakozni, ne adj isten velünk inni, táncolni.
Aki ezt nem tudja megérteni (de ilyen nem volt) az ne jöjjön. Majd szervez magának esküvőt és ott lehet játszóvár is.
szinte természetes,hogy én mennék a fiúval az esküvőre.
ebben az egészben csak te nem látod, hogy te csak egy haver vagy, eg családi barát és nem több. HA többnek tartanának, a fiú párjának, akkor talán a gyerekeddel is számolnának, így nem.
Én is hidegrázást kapnék, ha az esküvőmön megjelenne valami vörösödő fejjel vonyító gyerek.
Én meg nem kaptam hidegrázást. Volt, aki sírt, na és? Ennyi erővel azt is kizavarnád, aki náthás, és tüsszög, fújja az orrát, mert ez a te nagy napod?
Nálunk ott volt mindenkivel a gyerek, és igen, volt, aki sírt. Nem tették tönkre a "nagy napomat", mert az nekem úgyse arról szólt, hogy akkor ma engem istenként kell tisztelni, sokkal inkább arról, hogy mindenki legyen velem együtt boldog...
Ha nem is értem meg, miért kell kitiltani a gyerekeket, úgy gondolom, ha ez a pár kérése, illik tiszteletben tartani.
Az megvan, hogy minden ember más? Engem irritálnak a gyerekek, ennyi. Fogadni mernék, hogy van olyan dolog, ami téged zavar, engem meg nem. Nem kötnék beléd, felfogom, hogy van, ami másnak bosszantó.
Nem értem miért kell megsértődni egy ilyen kérésen. Nekem is van egy pici fiam, tavaly voltunk esküvőn, akkor szóltak, hogy gyerekmentes lesz a party. Nem sértődtünk meg, a pár kérését tiszteletben tudtuk tartani és tudom, hogy nem a gyerekkel van bajuk :) csak egy nyugodt és galiba mentes szertartást és lagzit szerettek volna.
Nagybatyám esküvőjét 10 éve, unokatesómét tavaly cseszte el egy elkényeztetett kiskölök, apja-anyja nem fogta meg egyiket sem és vitte ki, mikor műsort csináltak a szertartáson értsd. nem hallottunk semmit :/ de a házasulók is idegesek voltak. Unokatesóm menyasszonya sírva is fakadt, nekik bemászkált egy kisleány a menyasszonyt megsimizni, a fotókon kb. mind ott van (a szertartásos képrken). Egyszóval gyalázat, hogy felnőttek nem tesznek semmit, kb. a fejükre nőtt a gyerek. Minden róluk szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!