Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire beteges, ha a másod...

Mennyire beteges, ha a másod unokabátyám rám hajt?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, hogy másod, mert az én mamám és az ő anyukája édes testvérek... Hosszú ideig külföldön élt, kb. 8 éves lehettem, mikor utoljára látott, most pedig hazajött és túlságosan közvetlenül viselkedik velem. Mindig dicséri a külsőmet, elég intim módon ér hozzám, folyton írogat és ha társaságban vagyunk, folyamatosan bámul (akkor is, ha ott van a barátnője). Mennyire normális ez? Mert szerintem beteges, akkor is, ha második unokatesóm... Nagyon zavar, hogyan szóljak rá, hogy ne legyen sértődés? :S 23 éves lány vagyok, ő 34 éves férfi
2018. jan. 11. 10:21
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

Tök mind1 milyen rokonod, ha intim módon közeledik hozzád, ne hagyd szó nélkül! Főleg most, a #metoo kampányok idején tisztában lehetnél azzal, hogy ez nem természetes. Szólj rá, és ha nem áll le, kérj segítséget!

Állj ki magadért!

2018. jan. 11. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
98%
Tök mindegy, hogy ő ki neked. Ha te nem vagy vevő a közeledésére, akkor nyugodtan szóljál neki. Az sem baj, ha megsértődik.
2018. jan. 11. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Egyreszt eleg kozeli rokonod, ezert is undorito, masreszt ha o nem tartja tiszteletben a nem!et, akkor lehet o barki, egy utolso fereg, akit el kell taposni!! Amikor igy bamul legkozelebb, szolj ra azonnal a csaja elott!!!
2018. jan. 11. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
33%

Nem másodunokatestvéred, hanem anyukád unokatestvére, neked másodnagybácsid.

Nem feltétlenül beteges, mert vér szerint nem annyira közeli rokon, de azért nem is teljesen normális.

2018. jan. 11. 11:55
 5/5 anonim válasza:
deszarmár ez az állandó meetoo-zás. meetoo basztatott már jópár csaj, sőt, valami vén buzeráns is tapperolt már le a tömött buszon. szóval meetoo baromisokszor, de ez senkit nem érdekel, mert én nem lány vagyok. hagyjukmá
2018. jan. 14. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!