Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Beteges, hogy bejön a másoduno...

Beteges, hogy bejön a másodunokatestvérem?

Figyelt kérdés

Gyerekkorunkban gyakran találkoztunk, aztán ők messzire költöztek, így nem is láttam több mint 10 évig. Kb 2 éve találkoztunk újra, mikor már huszonévesek voltunk. Mondanom sem kell, hogy nagyon megváltoztunk mindketten, fel se ismertem volna, ha csak úgy az utcán összefutunk. Rögtön megtaláltuk a közös hangot, azóta ha családi találkozó van, rögtön egymás társaságát keressük. Először fel se tűnt, de mostanában rájöttem, hogy én őt jobban kedvelem, mint egy rokoni kapcsolatnál normális lenne. Tudom hogy esélytelen, amúgy barátnője is van, úgyhogy semmiképp se próbálkoznék be nála, de így is annyira kellemetlen hogy bejön egy rokonom. Szerintetek ez beteges dolog?

21/l

2017. dec. 23. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Előfordul, de ha feltudod fogni hogy ez nem jó és hogy ezt nem kell tovább vinni és marad plátói szerelem akkor nem gáz.
2017. dec. 23. 17:33
 2/8 anonim válasza:
57%
Annyira nem beteges. A másodunokatestvér már elég távoli hozzátartozó. Én is ismertem ilyen párt, nem a rokoni kapcs. miatt lett vége, hanem a fickó sokat ivott.
2017. dec. 23. 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Még első unokatestvérek is házasodhatnak.
2017. dec. 23. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Az hogy mi beteges, mi nem az mindig a kor és hely erkölcsétől függ. Még első unokatestvérek házasságát sem tiltja magyar jog, európai uralkodócsaládokban, arab népeknél meg ez igen gyakori. (Pl. Sissi és Ferenc József)
2017. dec. 23. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem beteges.
2017. dec. 23. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Legfeljebb akkor lenne beteges, ha le is feküdnél vele. Egy ilyen kapcsolatnál nem árt genetikai vizsgálatot kérni, ha komolyra fordul a dolog.
2017. dec. 23. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem beteges, és nyugodtan élhettek nemi életet is. Annak a kockázata, hogy sérült utódotok lesz, ugyanannyi, mint az egyáltalán nem rokon embereknél.
2017. dec. 24. 17:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt se tudom, kik a másodunokatestvéreim.
2017. dec. 28. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!