Nektek van élősködő rokonotok vagy barátotok? Hogyan rázzátok le?
Figyelt kérdés
Folyamatosan kéreget a párom nővére(34) mert neki kell ő neki ez meg az én sajnálom de nekünk sincs és nagyon tapados meg csak azért jön át ha épp kell ha nem kell nem hallunk róla hetekig...ez is boszantó csa erre jó a testvéri szeretett? alap kapcsolat tartásra nem.. és páromnak nem esik le...írjátok le a saját sztoritokat és azt is hogy hogyan oldottátok meg..2018. jan. 7. 11:19
11/13 anonim válasza:
Van.
Én nem sz*roztam, egy idő után kerek perec megmondtam neki szemtől szembe, hogy undorító, amit csinál, és álljon le. Ennek kb. 2-3 éve, azóta nem hallottam róla, ünnepekkor sem veszi fel nekem a telefont...
12/13 anonim válasza:
Mellesleg jo hülye parod van ezek szerint, ha egyedül laknal is jobban jarnal.
13/13 anonim válasza:
Volt. Én nem szeretem a sunyulást és nem vagyok megalkuvó sem, így közöltem a "barátokkal" és a párom húgával is, hogy ha ennyire kell a pénz, akkor el lehet menni dolgozni és meg lehet keresni, nem rajtunk kell élősködni. Azóta nem beszelnek velünk, viszont több pénzünk van és lettek igazi barátaink is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!