Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Változtassam meg a kutyám...

Változtassam meg a kutyám nevét? Hogy gondolták?

Figyelt kérdés
Van egy 14 éves kutyusom, egy szép női nevet adtunk neki annak idején. Bátyáméknál hamarosan megszületik az első gyermek, egy kislány. Erre kitalálta bátyám és sógornőm, hogy azt a nevet adják a kislánynak, ahogyan az én kutyámat hívják már 14 éve, és hogy változtassam meg a nevét, mert ez gúnyolódás a részemről az ő irányukba. Persze eszem ágában sincs a kutyusom nevét megváltoztatni, pláne nem 14 év után. Erre megkaptam, hogy szégyelljem magam, amiért a kutyám többet jelent nekem, mint az ő születendő gyermekük.
2017. dec. 23. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
69%
Arra nagyon vigyázz, hogy soha ne engedd őket a kutya közelébe. Az ilyenek képesek megmérgezni, belerúgni, stb.
2017. dec. 23. 19:50
 22/64 anonim ***** válasza:
92%
Én ilyen beszólás után, hogy szégyelld magad, semmit sem adnék nekik karácsonyra. Tedd te is ezt, azt javaslom.
2017. dec. 23. 19:53
 23/64 anonim ***** válasza:
95%

Ez a névváltoztatás-felvetés annyira abszurd, hogy egy pillanatig sem foglalkoznéd vele helyedben.

Nem viccnek szánták véletlenül?

2017. dec. 23. 19:54
 24/64 anonim ***** válasza:
97%

Én biztos mondanám nekik,hogy ha e mellett a név mellett maradnak akkor ők jönnek ki ebből a dologból rosszul.hiszen majd kinevetik őket hogy egy kutyárol nevezik el.

Még ha te át is akarnád nevezni attol még mindenki tudja hogy a kutyádat igy hivták..

2017. dec. 23. 19:54
 25/64 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen emberektől ne is fogadj el ajándékot. Menjenek a fasba.
2017. dec. 23. 19:55
 26/64 anonim ***** válasza:
35%
-.-
2017. dec. 23. 19:55
 27/64 A kérdező kommentje:
Bár viccnek szánták volna. 😕
2017. dec. 23. 20:34
 28/64 anonim ***** válasza:
90%

Véda?

Ilyen név ki a fenének jut eszébe? Ők koppintották a kutyáról :)

A törzskönyvet se írd át, mert úgy sem úgy fogod hívni, másrészt az azt jelentené, hogy sikeres volt a manipulációjuk.

"szégyelljem magam, amiért a kutyám többet jelent nekem, mint az ő születendő gyermekük."

Paff. Egyes szülők azt hiszik, hogy a gyerekkel valami hihetetlen nagy tettet hoztak létre, és ezentúl a Nap is körülöttük forog.

2017. dec. 23. 20:52
 29/64 A kérdező kommentje:
Inkább, hogy még a nap is az ő fenekükből süt ki. 😕
2017. dec. 23. 20:54
 30/64 anonim ***** válasza:
96%

Jol tetted, h kiirtad a kerdest, eleg sok valasz erkezett es kivetelesen teljes az egyetertes a valaszolok kozott. Igy ha meg is ingatnanak es azt hinned, te vagy a hibas, akkor eszedbe juthatunk :)

Elkepeszto, hogy ezt tenyleg elvartak volna toled. Szegeny kislany, kivanom neki, hogy ne neveljenek belole olyan elkenyeztetett kis majmot, ahogy ezek alapjan elkepzelem.

2017. dec. 23. 20:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!