Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Változtassam meg a kutyám...

Változtassam meg a kutyám nevét? Hogy gondolták?

Figyelt kérdés
Van egy 14 éves kutyusom, egy szép női nevet adtunk neki annak idején. Bátyáméknál hamarosan megszületik az első gyermek, egy kislány. Erre kitalálta bátyám és sógornőm, hogy azt a nevet adják a kislánynak, ahogyan az én kutyámat hívják már 14 éve, és hogy változtassam meg a nevét, mert ez gúnyolódás a részemről az ő irányukba. Persze eszem ágában sincs a kutyusom nevét megváltoztatni, pláne nem 14 év után. Erre megkaptam, hogy szégyelljem magam, amiért a kutyám többet jelent nekem, mint az ő születendő gyermekük.
2017. dec. 23. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
97%
Idióták, ne törődj velük.
2017. dec. 23. 17:50
 2/64 anonim ***** válasza:
97%
Ők "gúnyolják" a kutyádnak a nevét!
2017. dec. 23. 17:54
 3/64 anonim ***** válasza:
98%
Az ilyen szuloktol kiraz a hideg. Meg meg sem szuletett az a gyerek, de maris az egesz vilag forogjon korulotte? Az ilyen szulok szoktak elkenyeztetni a gyerekeket...
2017. dec. 23. 17:55
 4/64 anonim ***** válasza:
84%

Hát ez a kutya már csak erre a névre fog hallgatni... Ne haragudj, de borzasztó ostobák a bátyádék. A kutya 1-2 éven belül elpusztulhat a kora miatt... Addig meg bírják már ki.

Egyébként a szomszéd néni a saját lányáról nevezte el a kutyáját annak idején. :D

Max. húzd ki a nevét a kutyának az oltási könyvben és írj oda egy másik nevet. Ezt mutasd meg a kedves tesódnak,had örüljön.Okos enged, szamár szenved...

2017. dec. 23. 17:55
 5/64 anonim ***** válasza:
95%
Haha, nem normális a sógornőd, de a tesód sem, hogy kedvet kapott a kutyád nevére. Fordított esetben érthető lenne a kiakadás, de így.. egyszer láttam egy nagyon szép kutyát, Viktóriának hívták, de nagyon illett rá! :) Védd meg a kutyád "becsületét" keressenek ők új nevet a kislánynak!
2017. dec. 23. 18:22
 6/64 anonim ***** válasza:
98%
Van olyan kutyaismerősöm, akit Péternek hívnak, apámat is így hívják, mégsem sértődöm meg. :D
2017. dec. 23. 18:26
 7/64 anonim ***** válasza:
100%

Én hangosan felröhögtem, ez olyan abszurd 😂 Tesódék fordítva ülnek a lovon...

Én biztos megmondanàm, hogy a kutya 14éve viseli ezt a nevet, ha a többezer közül pont ezt akarják adni a még meg sem született gyereknek, akkor törődjenek bele, hogy együtt tarthatjàtok a névnapjukat ;)

2017. dec. 23. 18:29
 8/64 anonim ***** válasza:
98%
Nevetséges.
2017. dec. 23. 18:40
 9/64 anonim ***** válasza:
98%

Én is a volt kutyám nevét akarom adni a kislányomnak. Lehet, hogy meredek, de akkor is tetszett a név, amikor a kutyámnak adtam és most is tetszik! És nem Blöki az a név.

Szerintem ne változtatsd meg a nevet, ha neked ez a név tetszett, amikor a kutyádnak választottad, még tetszhet a bátyádéknak is és nem azt jelenti, hogy a kutyádról nevezik el, hanem ugyanaz a név tetszik. Ha nem érzik a különbséget, legyen ez az ő bajuk.

2017. dec. 23. 18:45
 10/64 anonim ***** válasza:
99%
Még most helyre kell őket tenni, mielőtt tönkreteszik a születendő gyereket ezzel a mentalitással. Egy erélyesebb családtag magyarázza el nekik, hogy nem körülöttük forog a világ, nem ők az elsők a Földön, akiknek szaporodni támadt kedvük, és ebből kifolyólag nem fog mindenki hozzájuk igazodni. A kutyádnak pedig természetesen ezután is az lesz a neve, ami az utóbbi 14 évben volt.
2017. dec. 23. 18:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!