Van egy 14 éves kutyusom, egy szép női nevet adtunk neki annak idején. Bátyáméknál hamarosan megszületik az első gyermek, egy kislány. Erre kitalálta bátyám és sógornőm, hogy azt a nevet adják a kislánynak, ahogyan az én kutyámat hívják már 14 éve, és hogy változtassam meg a nevét, mert ez gúnyolódás a részemről az ő irányukba. Persze eszem ágában sincs a kutyusom nevét megváltoztatni, pláne nem 14 év után. Erre megkaptam, hogy szégyelljem magam, amiért a kutyám többet jelent nekem, mint az ő születendő gyermekük.
Az ilyen szuloktol kiraz a hideg. Meg meg sem szuletett az a gyerek, de maris az egesz vilag forogjon korulotte? Az ilyen szulok szoktak elkenyeztetni a gyerekeket...
2017. dec. 23. 17:55
4/64 anonim válasza:
Hát ez a kutya már csak erre a névre fog hallgatni... Ne haragudj, de borzasztó ostobák a bátyádék. A kutya 1-2 éven belül elpusztulhat a kora miatt... Addig meg bírják már ki.
Egyébként a szomszéd néni a saját lányáról nevezte el a kutyáját annak idején. :D
Max. húzd ki a nevét a kutyának az oltási könyvben és írj oda egy másik nevet. Ezt mutasd meg a kedves tesódnak,had örüljön.Okos enged, szamár szenved...
2017. dec. 23. 17:55
5/64 anonim válasza:
Haha, nem normális a sógornőd, de a tesód sem, hogy kedvet kapott a kutyád nevére. Fordított esetben érthető lenne a kiakadás, de így.. egyszer láttam egy nagyon szép kutyát, Viktóriának hívták, de nagyon illett rá! :) Védd meg a kutyád "becsületét" keressenek ők új nevet a kislánynak!
2017. dec. 23. 18:22
6/64 anonim válasza:
Van olyan kutyaismerősöm, akit Péternek hívnak, apámat is így hívják, mégsem sértődöm meg. :D
2017. dec. 23. 18:26
7/64 anonim válasza:
Én hangosan felröhögtem, ez olyan abszurd 😂 Tesódék fordítva ülnek a lovon...
Én biztos megmondanàm, hogy a kutya 14éve viseli ezt a nevet, ha a többezer közül pont ezt akarják adni a még meg sem született gyereknek, akkor törődjenek bele, hogy együtt tarthatjàtok a névnapjukat ;)
2017. dec. 23. 18:29
8/64 anonim válasza:
Nevetséges.
2017. dec. 23. 18:40
9/64 anonim válasza:
Én is a volt kutyám nevét akarom adni a kislányomnak. Lehet, hogy meredek, de akkor is tetszett a név, amikor a kutyámnak adtam és most is tetszik! És nem Blöki az a név.
Szerintem ne változtatsd meg a nevet, ha neked ez a név tetszett, amikor a kutyádnak választottad, még tetszhet a bátyádéknak is és nem azt jelenti, hogy a kutyádról nevezik el, hanem ugyanaz a név tetszik. Ha nem érzik a különbséget, legyen ez az ő bajuk.
2017. dec. 23. 18:45
10/64 anonim válasza:
Még most helyre kell őket tenni, mielőtt tönkreteszik a születendő gyereket ezzel a mentalitással. Egy erélyesebb családtag magyarázza el nekik, hogy nem körülöttük forog a világ, nem ők az elsők a Földön, akiknek szaporodni támadt kedvük, és ebből kifolyólag nem fog mindenki hozzájuk igazodni. A kutyádnak pedig természetesen ezután is az lesz a neve, ami az utóbbi 14 évben volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!