Mit tennél ha a hugod ezt vágná hozzád: gratulálok te is csak arra vitted hogy gyereket potyogtass?
Kérdező, ne haragudj, most tudom, azt várod , hogy mindenki a védelmedre keljen és szidja a 14 éves leányzót.
Pedig... Akármennyire fáj, valahol igaza van.
Azért, mert te szülsz és nem tudjátok eltartani a gyereket, miért kell mindenkinek hozzátok alkalmazkodnia ?
A 14 évesnek tanulnia kell, de nem tud a gyereksírástól, kialvatlan lesz. Bőven kamaszkorban van, fogadna barátokat, barátnőket, de hát ugye nem teheti.
Szóval a stílusból visszavehet, de a tényekben igaza van.
" Tegyük fel hogy..."
Ha rólad van szó miért nem úgy irod le?
Nálunk csak a szomszédban volt kisbaba, de már attól is a falra másztam. Főleg amikor vizsgákra készülsz és akkor órákon át ott sír a gyerek.
Senki sem tapsol örömében, ha valaki a nyakára szült egy gyereket. Egyetemre jártok, de védekezésről még nem hallottatok... ja persze, tabletta mellett lett terhes, mint mindenki más is itt...
Igaza van!
Nem a szülők nyakára kell szülni nulla végzettséggel.
Én is hülyét kapnék, ha az idióta, védekezni képtelen tesóm becuccolna a babájával, mert annyi esze sincs, hogy ELŐBB szakmája-diplomája legyen ÉS pár év munkája, meg valami lakáska.
Ha eltűrsz néha egy-egy beszólást a békesség jegyében, vagy elengeded a füled mellett, az még ebben a helyzetben rendben van. Jó dolog, ha igyekszel megértő lenni, ezzel is azt közvetíted felé, hogy felnőtt vagy, akire számíthat, még akkor is, ha egyszer "hibáztatok".
De arra nagyon vigyázz, hogy ne billenjen el a mérleg!!! Nem pocskondiázhat bárhogy bármikor, neked is meg kell óvnod a nyugalmadat, a lelki egészségedet. Ember vagy, és nem követtél el halálos bűnt. Nem használhat lábtörlőnek, nem bánhat veled akárhogy. Meg kell tanulnia, hogy az emberi méltóság azoknak is jár, akiket nem szeretünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!