Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az hogy lehet hogy bajban...

Az hogy lehet hogy bajban szánnak a csaladtagok, ha meg beköszönt valami jo, elhordanak mindennek?

Figyelt kérdés

Nem csak családtagok, barátok. Ez mi lehet, nem értem.

Peldak:

Barátnők szánnak hogy nincs penzem ilyen olyan ruhakra sminkre mint nekik, de ha nehezen veszek is egy szepet, elkérik, nem adjak vissza, sminkkel egyből leutanoznak, a nagyimat bántja ha vekonyabb vagyok mint ő, 80 evesen rivalizál..

Szánnak ha egyedul vagyok pl mikor nincs kivel tüzijatekra mennem mert ők csak a parjukkal mennek, de amikor baratom lesz, kikezdenek vele, csaladtagjaim rosszindulatu pletykakkal bekavarnak, elhordanak mindennek, le se merem irni..,rámszállnak mint a hiénák.

Most ez hogy van, hogy szerencsetlensegben szánnak, segitenek, de ha jol allok, jo idők köszöntenek be, elvennék tőlem?

Gazdag rokon viszia pálmát, mindene megvan, de ha nekem csak egy árva szép dolgom, az is fáj neki.

Igazábol az embernek addig van igazi csaladja es igazi barátai mig gyerek, felnőtten meg már csak az álszenteskedés megy?

2017. dec. 5. 22:15
 1/4 anonim válasza:
66%
Őszinte leszek undorító a mai emberiség még a saját állítólagos szeretteivel is.És ezt én egy 13 éves gyerek gondolom így.Szerintem amikor tényleg épp olyan van h szánni kell másokat akkor az emberekből elő jön az az "Úr Isten segítenem kell" de aztán ez csak kamu amint jó lesz neked azt elakarják venni.Ez lehet az irigység de lehet az is h nekik nagyon tetszik amikor ők olyan "kedvesen,jó szívűen" viselkednek azzal akinek rossz és ezt kihasználják arra h saját magukat becsapják mégpedig azzal h "egy kedves ember vagyok mert segítek másokon" és nem veszik észre magukat h mit is csinálnak valójában.Nagyon sajnállak téged!De legalább valaki észre veszi az ilyen dolgokat.
2017. dec. 5. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Úgy gondolom, hogy te nem neked való családba születtél. Az én családom nem ilyen álszent, én gyerekként és felnőttként igazi szeretetet és megbecsülést kaptam.
2017. dec. 5. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a közeget hagyd el olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet!
2017. dec. 5. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:
23%

Írásodból sül az, hogy k##aszottul, k##vára, betegesen érdekel mások véleménye, ami jellemgyenge embert mutat!

Hagyd el közeget, amilyen gyorsan csak lehet! Körülötted gyűltek a mérgeskígyók, te meg bsztál az asztalra csapni....

Te is változz meg!

Ha engem ilyen szinten, ennyire érdekelne mások véleménye, én már pszichiátrián feküdnék infúzióval...

Bocsánat a vulgáris szavakért, de így ez este 11-kor jól esett, miután felhúztam magam ezen! Pedig ritkán káromkodom, de akkor nagyon!

2017. dec. 5. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!