A családunkban azért él mindenki ilyen sokáig, mert gyomorbajosok vagyunk és kénytelenek vagyunk egészséges kajákat enni?
Alapvetően mindenkire jellemző valamilyen szintű gyomorbaj, nagypapámnak pl. egész fiatal korától kezdve volt ezért nem ehetett nagyon zsíros ételeket. Aztán 95 évig élt.
Ez most vajon csak szimpla genetika, hogy mindenki ilyen sokági él a családban, vagy az életmód miatt van, hogy a rossz gyomor miatt nem fogyasztunk annyi édességet meg nehéz ételeket.
Genetika.
Az én dédszüleim mindent ettek (saját disznóik voltak) reggel mindketten egy feles saját pálinkával kezdték, az ebédhez a saját borukat itták.
99 évesen leszakadt alatta a padlás, ahol javában dolgozott és eltört a gerince, a dédanyám 101 évesen halt meg.
A nagyanyám már nem volt ennyire hosszú életű, ő csak 96 évet élt, egész életében kövér volt és roppant fűszeresen főzött.
Talán ő sem halt volna ilyen "korán", csak kiköltöztették a kertes házából, ahol 80 évet élt, mert lakótelepet építettek a helyére és felköltöztették egy undorító körfolyosós ház 2-ik emeletére. Egy év múlva meghalt.
Párom nagypapája két hete halt meg, 96 évesen. Nagyjából 80 éven át ivott és szívta a mezítlábas sodort cigit.
Kb két hete halt meg, a bátyja szülinapi buliján (hasonló kaliber, 99 éves) túl sokat ivott és beleesett a vízelvezető árokba, és kihűlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!