Öngyilkossággal fenyeget egy rokonom?
Édesanyámmal és az ő testvérével (keresztapák) lakom együtt. Anyukám mentálisan beteg, le van rokkantva, ezért évekkel ezelőtt ide költözött, hogy segítsen. 2 héttel ezelőtt felhoztam anyukámnak, hogy a jövőben szeretnék össze költözni a párommal, ezt keresztapám is hallotta és kiosztott, hogy én nem mehetek el innen, hogy ő ugy gondolta, hogy én majd idehozom a páromat és itt fogunk lakni..
Azt hittem majd lenyugszik, aztán ma váratlanul a nagynéném hívott a munkahelyemen, hogy a keresztapám mennyire kivan, olyanokat mond, hogy öngyilkos akar lenni. És persze akkor a család szerint én lennék a hibás.
2 fizetésből élünk+anyu kevés nyugdíjából. Keresztapu a fizetése legtöbbjét alkoholra és cigire költi. Így persze, hogy ha elmennék, kiesne a fizetésem.
Mit tehetnék? Szerintetek tényleg megtenné, vagy csak zsarolni akar? 24L
Hasonlót próbáltak velem is, én meg adtam neki egy kötelet és megmutattam egy vastag gerendt. Elég gyorsan elment tőle a kedve :D
Szard le, és költözz el minél messzebb.
Költözz el, sz*rd le. Nehogy már azért dekkolj ott mert nem lesz akkor egy normális keresetű ember.
Csak érzelmileg zsarol, de ezt semmiképp se hagyd. Ha pedig hülyeséget csinál, akkor az az ő szégyene, ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!