Személyes ADAT-e a NÉV? /3 eve elváltam, és nem tudom a feleségem nevét. Senki nem mondja meg. Most "eltűnt" Angliában. Hogyan kerestessem? (pl. Rendőrség nem illetékes)
Icipici logikus gondolkodás : leánykori név, mond valamit?
Miért nem hagyod békén?
2,
Ha eltűnt volna, a rendőrség illetékes lenne.
3 figyelmetlenség számomról. Az "eltűnt" rész után írtam a kommentmemet végig kellett volna olvasnom.
Ebben az esetben szállj le róla oka van annak hogy nem akarja hogy tudj róla.
3 eve elváltam, és nem tudom a feleségem nevét
a VOLT feleséged nevét?
Ne haragudj, de a három éve elvált férje elől joga van "eltűnni", nem tartozik neked elszámolással. Szerintem kerestetni csak családtag kerestethet, hagyd is rájuk a dolgot. Lehet, hogy ők tudják is, hogy hol van.
A neveket illetően meg leánykori névvel kereshető, illetve meg lehet adni azt a 3 nevet, amit használhat.
Ha nem hagytál ki semmit a történetböl, akkor semmi közöd hozzá.
Ha netán valami jogi ügyböl kifolyólag keresed, akkor meg hivatalosan megkeresik - illetékes lesz a rendörség!
Valószínű, hogy ha az asszonyka a leánykori nevét eltitkolva már a HARMADIK férjét fogyasztotta, majd meglépett külföldre, akkor a kérdező nem jókedvében vagy unalmában keresi.
Gondolom a hölgy foglalkozás szintjén űzi a férjhezmenést és a férjek pénzével való meglépést.
Ha valaki úgy vesz el, hogy még a valódi nevemet se tudja, azt nem nehéz kiforgatni a vagyonából. Már bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!