Valaki, aki Angliában tartózkodik jelenleg, segítene nekem?
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem. Itthonról semmilyen lehetőségem nincs arra, hogy kiküldjek Londonba válaszborítékot, amit aztán onnan már díjmentesen adhatnak fel nekem. Erre volt az úgynevezett nemzetközi válaszdíj szelvény, de 2013 októbere óta már nem forgalmazza a magyar posta. A royal mail honlapján vásároltam egy "borítékot", amit kinyomtathattam és az már psotakésznek számít, csak utána vettem észre, hogy időkorlátos, ráadásul csak 1 napon belül lehet felhasználni. Egyszerűen semmilyen lehetőségem nem maradt.
Ezért most keresek egy olyan személyt, aki kint él/tartózkodik és némi anyagi juttatásért cserébe vásárolna kint nekem bélyeget, amit aztán elpostáz nekem.
(A kategória rossz, tudom, de majd átteszik oda, ahová jónak látják.)
Így nem kell se neked, se a küldőnek kockáztatni. Vegyél innen bélyeget, boríték meg teljesen mindegy, milyen. Ragassz rá kicsit több bélyeget, mint amennyi kell, hogy biztos ne pár "pín" múljon, hogy nem küldik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!